search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:14
MENU CLOSE

Η σειρά «Milky way» του Mega κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο διεθνές τηλεοπτικό φεστιβάλ Series Mania

08.02.2023 15:30
Milky-Way-3

Με την έναρξη της σεζόν 2023-2024 θα αρχίσουν να προβάλλονται τα επεισόδια της κοινωνικής νεανικής σειράς «Milky way» του διακεκριμένου- με Χρυσό Φοίνικα- κινηματογραφιστή Βασίλη Κεκάτου αλλά νωρίτερα θα πραγματοποιήσει διεθνή καριέρα.

Η σειρά θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο διεθνές φεστιβάλ Series Mania στην Λιλ της Γαλλίας το οποίο θα διαρκέσει από τις 17 εως τις 24 Μαρτίου.

Το «Milky way» είναι είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που παρουσιάζεται ποτέ στο Series Mania, και μάλιστα στο Επίσημο Διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ, όπου επιλέγονται μόλις οκτώ παραγωγές μυθοπλασίας από ολόκληρο τον κόσμο.

Το Series Mania αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στις σπουδαιότερες τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως, προσφέροντάς τους αποκλειστική πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη.

Tα οκτώ επεισόδια του «Milky Way» μεταφέρουν τον τηλεθεατή σε μία ανώνυμη ορεινή πόλη, ακολουθώντας την 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, η οποία ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν απότομα, όταν μένει έγκυος από τον Τάσο, το μεγαλύτερο σε ηλικία αγόρι της, που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης.

Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να «αγκαλιάσουν» το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας, όμως, για εκείνη, έναν δρόμο γεμάτο… περιορισμούς. Τότε εμφανίζεται στη ζωή της ο Τζο, ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας.

Οι δυο τους, μαζί, θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και συγκινήσεις, που θα φέρει τη Μαρία αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα: να κάνει αυτό που όλοι περιμένουν από εκείνη ή να ανατρέψει τα πάντα;

Πρωταγωνιστούν οι Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Ακύλλας Καραζήσης, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Μαρία Μαμούρη, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Ρόλους με έκτακτες εμφανίσεις θα έχουν επίσης οι Νίκος Καραθάνος, Αργύρης Ξάφης, Πρόδρομος Τσινικόρης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Λαέρτης Μαλκότσης, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε επίσης:

Κρίση στο BBC: Έλεγχος σε βάρος του προέδρου έπειτα από καταγγελίες διαπλοκής

Φαίη Σκορδά: Είπε το μεγάλο «ναι» για το The Voice

Κούγιας σε Λιάγκα: «Έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:13