search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:01
MENU CLOSE

Μαρία Σολωμού: «Δεν μπορώ χωρίς έρωτα, τα χλιαρά και τα Β’ – Θέλω να είμαι ανάσκελα…» (Video)

09.02.2023 14:49
maria-solomoy-new (2)

Για τον τρόπο που βιώνει τον έρωτα, για τις προτιμήσεις της στους άνδρες αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον «Mente Fuerte» μίλησε η Μαρία Σολωμού.

Καλεσμένη της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, η ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη σχέση που έχει με τον γιο της, επισημαίνοντας ότι οι δυο τους είναι σαν δυο καλοί φίλοι.

Η απενοχοποίηση της… αφάνας!

Αρχικά, οι παρουσιαστές αναφέρθηκαν στην… απενοχοποίηση του σγουρού μαλλιού, στην οποία «πρωτοστάτησε» η Μαρία Σολωμού.

«Οι πρώτες μου δουλειές ήταν όλες: θα της ισιώσουμε το μαλλί, θα βγάλουμε το φρύδι και θα την κάνουμε καστανή, να γίνει πιο γλυκούλα» τόνισε η ηθοποιός, χαρακτηρίζοντας την τακτική αυτή ως την απόλυτη καταστροφή.

Όπως ανέφερε αμέσως μετά, όλα άλλαξαν όταν βρέθηκε ένας σκηνοθέτης –στη σειρά Singles του MEGA- που είπε «αυτό το μαλλί θέλω», καθορίζοντας την μετέπειτα εικόνα της.

Η φημολογούμενη σχέση με τον Mente Fuerte

Απαντώντας για τη φημολογούμενη σχέση της με τον «Mente Fuerte», η Μαρία Σολωμού είπε ότι είναι κάτι που το αφήνει λίγο στον… αέρα.

«Δεν θέλω να πάρω μια απόφαση. Έχω αποφασίσει ότι δεν θα λέω τι κάνω. Επίσης, το σύντροφος, σχέση και όλα αυτά, ο καθένας τα εννοεί και διαφορετικά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το ανακοινώσω. Αυτό που βλέπετε ισχύει» τόνισε.

Η προσωπική ζωή και οι επιλογές του παρελθόντος

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Μαρία Σολωμού παραδέχτηκε ότι έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα σχετικά, αν και αυτό -όπως τονίζει η ίδια- είναι κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμεί.

«Δεν το θέλω καθόλου και ακριβώς γι’ αυτό δεν θέλω πια να λέω τι κάνω, με ποιον είμαι κτλ» είπε και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να με προσδιορίζει ο σύντροφός μου».

«Με το γιο μου είμαστε φίλοι»

Μιλώντας για τον γιο της, η ηθοποιός επισήμανε ότι οι σχέσεις τους είναι σαν να πρόκειται για δυο φίλους, ενημερώνοντας ότι τα τελευταία τρία χρόνια ζει με τον πατέρα του, Μάριο Αθανασίου.

«Είμαστε φιλαράκια, δεν είναι καλό αυτό. Ζει με τον μπαμπά του τα τελευταία τρία χρόνια, κάτι που είχαμε πει με τον Μάριο ότι θα τον πάρει στην εφηβεία

Δεν είναι μόνο άντρες στο σπίτι, γιατί ο Μάριος έχει κάνει άλλα δύο κορίτσια. Οπότε ήταν ωραίο να ζήσει με τις αδελφές του και αυτή την οικογένεια» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Αν ο άντρας δεν έχει μυαλό, τι θα δω;»

Μιλώντας για τις επιλογές της στους άνδρες, η Μαρία Σολωμού υπογράμμισε πόσο μεγάλο ρόλο παίζει για την ίδια η ευφυΐα του εκάστοτε συντρόφου της.

«Αν δεν υπάρχει μυαλό, τι θα δω, τα μούσκουλα; Τη φυσιογνωμία; Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην την “ακούει” με το μυαλό. Ωραία, μπορείς να τυφλωθείς με την εμφάνιση και στην αρχή να πεις Παναγία μου, Μπραντ Πιτ, δεν με νοιάζει ας είναι και βλάκας… Πόσο θα αντέξεις; Εγώ ερωτεύομαι μονίμως. Δεν μπορώ χωρίς. Δεν μπορώ τα χλιαρά και τα Β’, θέλω να πέφτω ανάσκελα να μου κάνετε αέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός ανάμεσα σε Καινούργιου-Μπιμπίλα: Έκλεισε τη ζωντανή σύνδεση – «Γίνεται η εκπομπή ρεζίλι» (Videos)

Ιουλία Καλλιμάνη: «Πήρα το όνομά μου από… σπόντα -Έκανε λάθος ο πατέρας μου στη βάφτιση» (Video)

Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «H λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48