search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 21:17
MENU CLOSE

Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «H λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει» (Video)

09.02.2023 10:50
filippidis-charalampidis-new

Ομόφωνα ένοχο για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο γυναικών συναδέλφων του και ομόφωνα αθώο λόγω αμφιβολιών για το αδίκημα του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση εις βάρος τρίτης γυναίκας έκρινε το δικαστήριο τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μετά τις εξελίξεις στη δικαστική αίθουσα, πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που τοποθετήθηκαν σχετικά, ένας από αυτούς και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός έκανε λόγο για «λαϊκή κατακραυγή» και «λαϊκά δικαστήρια», επισημαίνοντας ότι «τελικά τα πράγματα δεν είναι όπως αρχικά παρουσιάστηκαν».

«Κοιτάξτε, χύθηκε πάρα πολύ αίμα και έγιναν μεγάλοι αγώνες για να μην δικάζουμε σε λαϊκά δικαστήρια. Πάντα το έλεγα, από την αρχή, ότι πρέπει να περιμένουμε την δικαιοσύνη και η δικαστική αρχή είναι ανεξάρτητη. Τελικά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Η πρώτη ανάρτηση της Δαλάκα μετά την αποβολή της

Η «απάντηση» των Τζέιμι Λι Κέρτις, Άντι ΜακΝτάουελ και Έμα Τόμπσον στις «υπερβολές» της Μαντόνα (Videos)

My Style Rocks: Συγκινήθηκε η Emilia – «Ο γάμος για εμένα είναι ότι πιο ιερό υπάρχει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 21:16