search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:00
MENU CLOSE

Η «απάντηση» των Τζέιμι Λι Κέρτις, Άντι ΜακΝτάουελ και Έμα Τόμσον στις «υπερβολές» της Μαντόνα (Videos)

08.02.2023 19:59
madona_new

Η Μαντόνα ήταν αγνώριστη στην τελετή για τα Grammys την Κυριακή, προκαλώντας συζητήσεις για το τι έκανε στο πρόσωπό της για να δείχνει πιο νέ α- αν και το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει τις προσδοκίες της.

Αλλά ενώ κάποιες σταρ προσπαθούν με κάθε θυσία να ξεγελάσουν τον χρόνο, υπάρχουν κι εκείνες που προτιμούν την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς τους, διανύοντας την έκτη δεκαετία της ζωής τους.

Μπορεί να είναι σπάνιο να βρεις κάποιον ή κάποια σταρ που δεν εκμεταλλεύεται τα επιτεύγματα της ιατρικής και της αισθητικής, τις δυνατότητες που δίνουν τα λέιζερ και οι κρέμες ανανέωσης προσώπου, αλλά η Daily Mail, μας θυμίζει κάποιες περιπτώσεις που λάμπουν μέχρι σήμερα, χωρίς να έχουν καταφύγει σε ακρότητες, όπως η Μαντόνα.

Τζέιμι Λι Κέρτις

Η Τζέιμι Λι Κέρτις έχει την ίδια ηλικία με τη Μαντόνα, είναι 64 και η ίδια λέει πως στο παρελθόν έκανε μπότοξ, αλλά το αποτέλεσμα την έκανε να νοιώθει χειρότερα και πλέον κατέληξε στη λογική «μην γ@μ….. το πρόσωπο σου».

Η επέμβαση που είχε κάνει ήταν αποτέλεσμα των παρατηρήσεων ενός κάμεραμαν για τις σακκούλες στα μάτια, στα γυρίσματα του Perfect, το 1985. Έκανε και άλλα μπότοξ, αλλά “αισθανόμουν χειρότερα”, όπως ομολογεί, και θεωρεί πως δεν είχαν αποτέλεσμα.

«Υπερασπιζόμουν την φυσική ομορφιά για χρόνια, κυρίως γιατί είχα δει και την άλλη πλευρά», είπε το 2021 μιλώντας στην Λορέν Κέλι, η 64χρονη σταρ. “Προσπάθησα να κάνω ό,τι μπορείς να κάνεις στα μαλλιά. Αισθάνθηκα ότι ήταν ντροπιαστικό”, ομολογεί. Κι έκτοτε έπαψε να κάνει επεμβάσεις και να βάφει τα μαλλιά της.

Άντι ΜακΝτάουελ

Η Άντι ΜακΝτάουελ άλλαξε μυαλά όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά με γκρίζα μαλλιά στο φεστιβάλ των Κανών, το 2021 και έκανε πάταγο. Από τότε, λέει, «δεν έχω ξανανιώσει πιο δυνατή».

Η επίσης 64χρονη Άντι ΜακΝτάουελ υποστηρίζει με πείσμα την φυσική ομορφιά και παραδέχεται ότι αφού πέρασε την πανδημία χωρίς χρωματικές επεμβάσεις στα μαλλιά της τώρα αισθάνεται πιο σίγουρη για τον εαυτό της.

Στην στροφή της προς την φυσική ομορφιά έπαιξε καθοριστικό ρόλο η στήριξη και τα καλά σχόλια που είχε από το περιβάλλον της. Τώρα πια, λέει «θέλω πραγματικά να είμαι εκεί που είμαι και να δείχνω την ηλικία μου».

Έμα Τόμπσον

Στα 63 της η Έμα Τόμπσον έχει επίσης υιοθετήσει την αποδοχή της διαδικασίας που επιβάλλει ο χρόνος, αφήνοντας τα σημάδα του να φαίνονται στα μαλλιά, αλλά και στην εμφάνισή της.

Η σπουδαία ηθοποιός εξακολουθεί να εντυπωσιάζει όταν εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί.

Μιλώντας στο The Wrap, τον περασμένο χρόνο η Έμα Τόμπσον λέει ότι οι πλαστικές επεμβάσεις ήταν ένα είδος «συλλογικής ψύχωσης».

«Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, δεν το καταλαβαίνω», λέει η Έμα Τόμπσον, η οποία το 2022 στην ταινία God Luck to You, γύρισε μια γυμνή σκηνή.

Διαβάστε επίσης:

Γιαννόπουλος για Κιμούλη: Τι έχει, λέπρα ή ψώρα, για να μην συνεργαστώ;

My Style Rocks: Συγκινήθηκε η Emilia – «Ο γάμος για εμένα είναι ότι πιο ιερό υπάρχει» (Video)

Survivor All Star – Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44