search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:50
MENU CLOSE

Συνελήφθη άνδρας που βασάνιζε και σκότωνε γάτες στο κέντρο της Αθήνας (Video)

09.02.2023 23:14
kolonos-gata-new

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη, στον Κολωνό για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων, απειλή και εξύβριση.

Σύμφωνα με το protothema, ο άνδρας που ξεσπούσε στα τετράποδα, είναι σεσημασμένος για τα ίδια αδικήματα και μάλιστα ενώ «πιάστηκε» στις 5 Φεβρουαρίου από κάμερα στην οδό Ποτιδαίας στον Βοτανικό να δολοφονεί εν ψυχρώ μια γάτα, τρεις ημέρες μετά υπεβλήθη σε βάρος του μήνυση από γυναίκα, γιατί τον είδε μέρα μεσημέρι να κακοποιεί με πέτρα ένα γατί και, όταν του ζήτησε να σταματήσει, την απείλησε.

Η 43χρονη πήγε αμέσως μετά στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 33χρονου. Αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην ίδια περιοχή, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν και για άλλες παρόμοιες πράξεις κακοποίησης τετράποδων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι ο 33χρονος, αφού κακοποιούσε τα τετράποδα, τα άφηνε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή του Κολωνού.

Επειτα από αυτοψία στο κτίριο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν κουφάρια νεκρών ζώων.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από τον Άρειο Πάγο: Τα funds θα μπορούν να διενεργούν πλειστηριασμούς – Τι θα γίνει με τα κόκκινα δάνεια

Το Εθνικό Θέατρο στηρίζει τους παραιτηθέντες καθηγητές και τους σπουδαστές

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη δικαστική απόφαση – «Πάντα ελεύθερος ήμουν και μέσα στη φυλακή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:42