search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:47
MENU CLOSE

Σεισμός σε Τουρκία – Συρία: Κατέρρευσε στον «αέρα» γνωστός ηθοποιός που έχει χάσει την οικογένειά του στα συντρίμμια (video)

10.02.2023 12:23
hassan_new

Ο ηθοποιός, Tamer Hassan -γνωστός από την εμφάνισή του στο «The Football Factory»- κατέρρευσε στον «αέρα» του Sky News, μιλώντας για μέλη της οικογένειάς του που αγνοούνται στην Τουρκία, μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Ο Λονδρέζος ηθοποιός, ο οποίος έχει τουρκοκυπριακή καταγωγή, βρίσκεται στην Κύπρο και βοηθά στις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης μετά τον σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία.

Μιλώντας στο Sky News από την πόλη της Κερύνειας, ο Hassan περιέγραψε την εικόνα καταστροφής, εξηγώντας πως θα ταξιδέψει από την Κύπρο στην Τουρκία μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

«Είμαστε εδώ, συγκεντρώνουμε χρήματα, στέλνουμε προμήθειες και προσπαθούμε να βρούμε μια διαδρομή προς την Τουρκία και προς τις χειρότερα πληγείσες περιοχές. Η μεγαλύτερη αγωνία για μένα είναι ότι υπάρχουν κάποιες περιοχές που έχουν ισοπεδωθεί εντελώς», είπε.

«Έχουμε οικογένειες εκεί, ανθρώπους που πεθαίνουν. Ο μεγαλύτερος φόβος μου εκεί είναι ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου», τόνισε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον Hassan να διευκρινίσει αν μιλάει για τη δική του οικογένεια: «Έχουμε δικούς μας ανθρώπους, την οικογένειά μας που αγνοείται σε αυτούς τους σεισμούς και δεν έχει βρεθεί ακόμα».

Διαβάστε επίσης:

Το Κίεβο «ξήλωσε» το άγαλμα του σοβιετικού στρατηγού που απελευθέρωσε την πόλη από τους Ναζί! (videos)

Ζελένσκι στο Der Spiegel: Ο Πούτιν είναι δράκος που δεν χορταίνει

Ο Ερντογάν αντιμέτωπος με την οργή των σεισμοπάθων – «Ντροπή σας! Μας παρατήσατε στην τύχη μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:46