search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:38
MENU CLOSE

Στάση εργασίας την Παρασκευή και 24ωρη απεργία τη Δευτέρα προκήρυξε ο Σύλλογος υπαλλήλων του ΥΠΠΟΑ

10.02.2023 00:08
mouseio_new

Στάση εργασίας από τις 12.00 έως τη λήξη της βάρδιας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13.30 στο κτίριο της Μπουμπουλίνας, προκήρυξε για την (Παρασκευή 10/2) ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς & Νήσων.

Επίσης, προκήρυξε 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 13/2, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για τη μετατροπή των πέντε μεγάλων δημόσιων μουσείων σε ΝΠΔΔ, και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Επιπλέον, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του, καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στις δράσεις ενημέρωσης του κοινού την Κυριακή 12/2 από τις 10 κ.εξ. στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, καθώς και τους πολίτες της Αθήνας, την Κυριακή 12/2, από τις 11.30 να διαδηλώσουν μαζί έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου θα πραγματοποιηθούν και καλλιτεχνικές δράσεις.

Διαβάστε επίσης:

Το Εθνικό Θέατρο στηρίζει τους παραιτηθέντες καθηγητές και τους σπουδαστές

Συνελήφθη άνδρας που βασάνιζε και σκότωνε γάτες στο κέντρο της Αθήνας (Video)

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη δικαστική απόφαση – «Πάντα ελεύθερος ήμουν και μέσα στη φυλακή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:08