search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:25
MENU CLOSE

Ιωάννινα: Ακρωτηριάστηκε κυνηγός – Είχε καταπλακωθεί από βράχο

15.02.2023 12:18
kinigos new

Πήγε για κυνήγι και έχασε το ένα του πόδι. Σε ακρωτηριασμό του ενός του άκρου υποβλήθηκε ένας 35χρονος σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη κατά την διάρκεια κυνηγιού.

Ειδικότερα ο 35χρονος είχε πάει την περασμένη Κυριακή για κυνήγι στην περιοχή Μαζιάς των Ιωαννίνων όταν ξαφνικά ένας βράχος αποκολλήθηκε και του καταπλάκωσε – του έλιωσε στην κυριολεξία – το πόδι.

Ο κυνηγός παρά τον σοβαρότατο τραυματισμό του διατήρησε τις αισθήσεις του και ειδοποίησε έναν φίλο του ότι βρίσκεται παγιδευμένος, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική.

Για τον απεγκλωβισμό του, σύμφωνα με το agon.gr, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της 5ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, καθώς και διασωστών του ΕΚΑΒ, που πρόσφεραν άμεσα τις υπηρεσίες τους, για να ακολουθήσει η μεταφορά του άτυχου κυνηγού στο ασθενοφόρο και η διακομιδή του στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα».

Δυστυχώς, το πόδι του είχε συνθλιβεί και οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό, ενώ από την οικογένειά του γίνεται έκκληση για αίμα για τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν. Ήδη τη Δευτέρα χειρουργήθηκε στη λεκάνη.

Διαβάστε επίσης

Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Ο χειμώνας δεν έχει πει την τελευταία του λέξη – Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία» (Video)

Κούγιας για Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη: «Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό» (video)

Μετρό: Έρχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους σταθμούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:13