search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 03:15
MENU CLOSE

Πέντε σταθμοί με διψήφια ποσοστά στα μερίδια τους χθες – Στο Mega το μεγαλύτερο

15.02.2023 16:44
master_new

Καλό είναι, αν και δεν παρατηρείται συχνά, το στοιχείο ότι χθες (14/2) πέντε κανάλια κατάφεραν να έχουν μερίδια με διψήφια ποσοστά.

Στην παρέα με τα διψήφια μερίδια προστέθηκε το Star χάρη στη βελτιωμένη απόδοση κυρίως των εκπομπών «Αλήθειες με τη Ζήνα» και «MasterChef»- το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» αποτελεί σταθερή αξία έτσι κι αλλιώς.

Τη μέρα «κέρδισε» το Mega, παρά την ελαφρά υποχώρηση στην απόδοση του, συγκριτικά με τη Δευτέρα. Ήταν ωστόσο καλύτερη σε σχέση με εκείνη που είχε ακριβώς την προηγούμενη εβδομάδα.

Για τη δεύτερη σε μέγεθος μερίδα από την πίτα τηλεθέασης της ημέρας δόθηκε μάλλον σκληρή μάχη ανάμεσα σε Alpha και Σκάι.

Κατά μισή ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με τη Δευτέρα, ήταν το μερίδιο του ΑΝΤ1, αλλά είχε την ίδια ακριβώς τιμή με την ίδια ημέρα της περασμένης εβδομάδας. Ίσα βάρκα- ίσα νερά η κατάσταση για Open και ΕΡΤ1. Παρομοίως και για το Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης:

Πλειστηριασμοί: Στο πλευρό του Παπαδημητρίου ο Πορτοσάλτε – «Αν σταματήσουν, δεν ξαναπληρώνω δόση» (video)

ΑΝΤ1: Το «Dr. Oz» παίρνει τη «σκυτάλη» από το «Ρουκ Ζουκ» την άνοιξη (video)

MasterChef – Σταμάτης Κωβαίος: «Αν ήθελα 100% να μπω, δεν θα με σταματούσε ο Μότο Μότο» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02