search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:36
MENU CLOSE

MasterChef – Σταμάτης Κωβαίος: «Αν ήθελα 100% να μπω, δεν θα με σταματούσε ο Μότο Μότο» (video)

15.02.2023 11:53
KOVAIOS_MASTERCHEF

Ο Μότο Μότο είχε χθες το χειρότερο πιάτο στη διαδικασία αντιγραφής, ωστόσο του δόθηκε σύμφωνα με τους νέους κανόνες η ευκαίρια να παλέψει για την παραμονή του, μαγειρεύοντας για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά απέναντι σε έναν βετεράνο παίκτη από προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σταμάτη Κωβαίο από το MasterChef 3 που διεκδίκησε την επιστροφή του στο παιχνίδι. Οι δύο τους μαγείρεψαν με 12 υλικά, ωστόσο η απόφαση των κριτών δεν ήταν ομόφωνη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς προτίμησε το πιάτο του παλαίμαχου παίκτη, αλλά Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος «έδειξαν» τον Μότο Μότο, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι προκαλώντας ανάμικτα συναισθήματα στους συμπαίκτες του.

«Οι προτεραιότητες μου είναι άλλες»

Ο Σταμάτης Κωβαίος μίλησε το πρωί της Τετάρτης στο Breakfast@Star και υποστήριξε ότι δεν ήθελε πραγματικά να μπει στο παιχνίδι και για αυτό ηττήθηκε από τον 20χρονο ερασιτέχνη.

«Δεν ήμουν 100% όπως ήμουν την πρώτη φορά που μπήκα στο MasterChef. Έχω ένα μωράκι τώρα, δύο μηνών, έχε μεγαλώσει η οικογένεια, κουράρω έξι μαγαζιά. Δεν το ήθελα όπως το ήθελα την πρώτη φορά. Ήταν πολύ καλή εμπειρία, ευχαριστώ το MasterChef που με ξανακάλεσε. Αν περνούσα θα συνέχιζα κανονικά. Οι προτεραιότητες μου είναι άλλες. Ήταν καλό το πιάτο. Δεν πήγα εκεί για να μην περάσω. […] Έχω δείξει αυτά τα χρόνια τι μάγειρας είμαι και τι μπορώ να κάνω, έχει πάρα πολύ δυνατούς μάγειρες μέσα το MasterChef 7. Εμένα θα μου άρεσε πιο πολύ να γίνει ένα All Star μεμονωμένο. Με τους παλιούς παίκτες από την αρχή. Θα είχε πιο πολύ ενδιαφέρον. Αν το είχα focus 100% δεν θα με σταμάταγε ο Μότο, θα έμπαινα. Ο Μότο είναι ένα παιδί που είναι 20 χρονών. Όχι ότι δεν έχει ταλέντο, βέβαια δεν τον ξέρω σαν μάγειρα… Είναι η εμπειρία το θέμα νομίζω. Τι αντίληψη να έχεις στα 20; Του εύχομαι τα καλύτερα, να μπορέσει να συνεχίσει στον διαγωνισμό, θα δείξε ο χρόνος αν το αξίζει…»

Η κλίκα και το κρυμμένο φαγητό

Σε άλλο σημείο ο Σταμάτης Κωβαίος είπε ότι είναι: «Περίεργο να μην υποστηρίζεις αυτόν με τον οποίο είσαι στο σπίτι τόσο καιρό» σχολιάζοντας τη στάση της πλειοψηφίας των παικτών που φάνηκε να μην θέλουν να γυρίσει σπίτι ο Μότο Μότο.

Στο χθεσινό επεισόδιο παίκτες σχολίασαν τη συμπεριφορά του Μότο Μότο, του Άγγελου και του Θοδωρή που φαίνεται ότι έχουν δημιουργήσει μια ιδιότυπη κλίκα και ζουν απομονωμένοι μέσα στο σπίτι, μη λέγοντας στους άλλους ούτε… καλημέρα και κρύβοντας φαγητό στο δωμάτιο τους!

Διαβάστε επίσης:

«Star Trek: Picard»: Ταξίδι – reunion στο «τελικό σύνορο» (Video)

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 εως το 2025 στον ΑΝΤ1 – Πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου

Οδηγεί την κούρσα τηλεθέασης ο «Σασμός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:36