search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:19
MENU CLOSE

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 εως το 2025 στον ΑΝΤ1- Πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου

14.02.2023 17:35
FORMULA-1-ERT

Από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ θα μεταδίδονται στο εξής και μέχρι το 2025 τα Γκραν πρι της Formula 1.
Ο ραδιοτηλεοπτικός όμιλος ANT1, με το διεθνές αποτύπωμα, απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1.

Από την Παρασκευή 3 Μαρτίου, οι πιλότοι παίρνουν θέση, οι κινητήρες ανάβουν και στον ΑΝΤ1 όλα θα είναι έτοιμα για πολλά γκάζια στις πίστες της κορυφαίας διοργάνωσης μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Οι λάτρεις της Formula 1 θα απολαύσουν στον ΑΝΤ1, ζωντανά τα 23 Grand Prix και τα 6 Sprint Races του 2023, καθώς και τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους πιλότους.

Το ΑΝΤ1+ θα μεταδώσει αποκλειστικά τις 63 ελεύθερες δοκιμές και τις 23 κατατακτήριες διαδρομές, ενώ θα μεταδίδει παράλληλα με τον ΑΝΤ1 όλα τα Grand Prix και τα Sprint Races.
Επιπλέον, στο ΑΝΤ1+ θα υπάρχει η δυνατότητα catch up κάθε Grand Prix, ενώ οι συνδρομητές μπορούν να βλέπουν όλο το περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς διαφημίσεις.

Διαβάστε επίσης:

Οδηγεί την κούρσα τηλεθέασης ο «Σασμός»

Χαλαρή επικράτηση του Mega – Σκληρή κόντρα με την ΕΡΤ1

Παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και τουλάχιστον ενός πολιτικού made in England

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04