search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:59
MENU CLOSE

ΑΝΤ1+: Νέα παραγωγή μυθοπλασίας με τη Μαρία Καβογιάννη

23.01.2023 08:55
serial_ant1_new

«Ζωή» τιτλοφορείται η νέα πρωτότυπη παραγωγή μυθοπλασίας της συνδρομητικής πλατφόρμας συνεχούς ροής οπτικοακουστικού περιεχομένου ΑΝΤ1+ τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν πριν από λίγα 24ώρα και το πρώτο επεισόδιο της αναμένεται να «ανέβει» και να είναι προσβάσιμο περι τις αρχές Μαρτίου.

Στην σειρά πρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη με ένα ρόλο ιδιαίτερο καθώς η ιστορία έχει στοιχεία τραγικοκωμωδίας, δόσεις σουρεαλισμού και μεταφυσικών ανησυχιών.

Η Καβογιάννη δίνει ζωή στην… Ζωή, την ηρωίδα του τίτλου. Η Ζωή είναι μια γυναίκα η οποία βιώνει μια πρωτόγνωρη, εξωπραγματική αλλά βαθιά ανθρώπινη εμπειρία που τη μεταμορφώνει σε έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ δύο κόσμων.

Κάθε ένα από τα δώδεκα αυτοτελή επεισόδια πραγματεύεται ένα ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία ενώ, ταυτόχρονα, θέλει να δείξει ότι πραγματικότητα και φαντασία «επικοινωνιούν» με κάποιους τρόπους.

Σύμφωνα με το σενάριο της Δωροθέας Πασχαλίδου, η οποία σκηνοθέτησε τα επεισόδια της σειράς,  η Ζωή πεθαίνει– μια γλάστρα από ένα μπαλκόνι την «πετυχαίνει» στο κεφάλι, ενώ περπατούσε για το σπίτι της- και βιώνει μια μεταφυσική εμπειρία, λίγο πριν οι γιατροί την επαναφέρουν στη ζωή.

Δύο εβδομάδες αργότερα, η Ζωή, μπερδεμένη, εξακολουθεί να ζει μια μίζερη και προβλέψιμη καθημερινότητα. Μέχρι που εμφανίζεται μπροστά της ένας άγνωστος άνδρας… Η Ζωή έχει αρχίσει να βλέπει ανθρώπους που έφυγαν άδικα και απότομα από τη ζωή. Αποστολή της είναι να τους βοηθήσει να κλείσουν μια εκκρεμότητα που άφησαν πίσω τους πριν πεθάνουν.

Σταδιακά, βρίσκει ξανά το χαμένο της χαμόγελο και την αγάπη της για ζωή μέσα από την αποδοχή του θανάτου, και των άλλων, αλλά και της προσωπικής της απώλειας.

Με την Καβογιάννη πρωταγωνιστούν και οι Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης και συμμετέχουν επίσης οι Τάσος Παλαντζίδης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνος Μουζουράκης, Τάνια Τρύπη, Τάνια Τσανακλίδου, Ταμίλα Κουλίεβα, Ορέστης Χαλκιάς, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Καραμίχος.

Διαβάστε επίσης:

Επανακυκλοφόρησε σήμερα η Απογευματινή

Θέμος Αναστασιάδης: Το «Πρώτο Θέμα» για τα 4 χρόνια από τον θάνατό του

Νίκος Ξανθόπουλος: Η συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου το 1994 (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:59