search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:59
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Να παρέμβει εισαγγελέας για τις αποκαλύψεις του Guardian

15.02.2023 14:44
SYRIZA217_NEW

«Καμιά σκοτεινή παρέμβαση δεν μπορεί να ακυρώσει τη θέληση των Ελλήνων πολιτών για Δικαιοσύνη και την πολιτική αλλαγή που έρχεται», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα του Guardian ζητώντας παράλληλα παρέμβαση εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση και η αξιωματική αντιπολίτευση το δημοσίευμα «αποκαλύπτει τη δράση ομάδας Ισραηλινών συμβούλων, της ”Team Jorge”, η οποία είχε επιδοθεί σε συντονισμένη χειραγώγηση εκλογικών διαδικασιών σε 30 χώρες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει επιπλέον ότι «μετά την αποκάλυψη για τη συνεργασία της Majoritas με τη ΝΔ το 2019 για τη χειραγώγηση του εκλογικού σώματος, σήμερα αποκαλύπτεται ότι και η ”Team Jarge” διαθέτει ομάδα κρούσης στην Ελλάδα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «το κυβερνητικό σκάνδαλο των παρακολουθήσεων ρίχνει βαριά τη σκιά του στη δημόσια ζωή» και ότι «η είσοδος της χώρας σε προεκλογική περίοδο κάνει ακόμα πιο άμεση την ανάγκη για εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να διερευνηθούν οι αποκαλύψεις του διεθνούς Τύπου στην πτυχή που αφορά στην χώρα μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Σήμερα ο Guardian αποκαλύπτει τη δράση ομάδας Ισραηλινών συμβούλων, της «Team Jorge», η οποία είχε επιδοθεί σε συντονισμένη χειραγώγηση εκλογικών διαδικασιών σε 30 χώρες.

Μετά την αποκάλυψη για τη συνεργασία της Majoritas με τη ΝΔ το 2019 για τη χειραγώγηση του εκλογικού σώματος, σήμερα αποκαλύπτεται ότι και η «Team Jarge» διαθέτει ομάδα κρούσης στην Ελλάδα.

Το κυβερνητικό σκάνδαλο των παρακολουθήσεων ρίχνει βαριά τη σκιά του στη δημόσια ζωή. Η είσοδος της χώρας σε προεκλογική περίοδο κάνει ακόμα πιο άμεση την ανάγκη για εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να διερευνηθούν οι αποκαλύψεις του διεθνούς Τύπου στην πτυχή που αφορά στην χώρα μας. Καμιά σκοτεινή παρέμβαση δεν μπορεί να ακυρώσει την θέληση των Ελλήνων πολιτών για Δικαιοσύνη και την πολιτική αλλαγή που έρχεται».

Διαβάστε επίσης:

Υπέρμαχος των πλειστηριασμών ο Μπάμπης Παπαδημητρίου: Η απαγόρευση είναι εναντίον της πατρίδας (Video)

Τσίπρας: Προστασία πρώτης κατοικίας, αυξήσεις στους μισθούς, 13η σύνταξη και αναδρομικά, με «καθαρή νίκη» του ΣΥΡΙΖΑ

Πιερρακάκης: «Το μέλλον είναι ψηφιακό» – «Η πρόοδος που επιτύχατε είναι ενθαρρυντική» δήλωσε η Βεστάγκερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:59