search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:53
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πανικός σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ – Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός στη μέση ενος τούνελ

21.02.2023 08:55
ktel new

Θα το θυμούνται για καιρό αυτό το δρομολόγιο όσοι επιβάτες βρέθηκαν στο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ που έκανε τη διαδρομή απο τη Θεσσαλονίκη στην Κατερίνη.

Όλα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής. Το λεωφορείο ξεκίνησε και τίποτα αρχικά δεν προμήνυε τα όσα θα ακολουθούσαν.

Κάποια στιγμή στην Εθνική Οδό, οι επιβάτες ταράχτηκαν από μια στραβοτιμονιά του οδηγού. Κάποιοι την απέδωσαν σε κακοτεχνία σε συγκεκριμένο σημείο του δρόμου. Λίγα λεπτά αργότερα όμως το σκηνικό έγινε ξανά. Τότε κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν στον οδηγό χωρίς να παίρνουν απάντηση. Κατάλαβαν ότι κάτι συνέβαινε.

Το λεωφορείο βρισκόταν κοντά στην Κατερίνη και λίγο αργότερα έχασε την έξοδο για την πόλη που έπρεπε να πάρει. Οι επιβάτες αναστατώθηκαν. Ήταν η στιγμή που ένας από τους επιβάτες αποφάσισε να σηκωθεί για να δει και να μιλήσει στον οδηγό. Ο οδηγός όμως δεν αντιδρούσε σε όσα του έλεγε, αλλά ούτε στα αγγίγματά του. 

O επιβάτης, αφού αντιλήφθηκε πως ο οδηγός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να διαχειριστεί το όχημα, προσπάθησε ο ίδιος να κόψει ταχύτητα και να φρενάρει το λεωφορείο. Το όχημα είχε ήδη μπεί σε ένα τούνελ. Στη μέση του τα κατάφερε, το ακινητοποίησε και οι επιβάτες βγήκαν έξω με ασφάλεια.

Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες βοήθειες, με τους επιβάτες να πηγαίνουν με καθυστέρηση στους τελικούς προορισμούς τους, χωρίς ωστόσο να τραυματιστούν

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Μπήκε να κλέψει, αλλά της έπεσε η… ταυτότητα και τη συνέλαβαν

Προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών μέσω SMS που παραπέμπει στην Πολιτική Προστασία

Μάτι: Έφεση άσκησε το Δημόσιο για να μην καταβάλλει αποζημίωση σε συγγενείς θύματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:48