search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:52
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή δύο ακόμη κατηγορούμενοι – Σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε ο Μίχος

21.02.2023 15:27
kolonos_new

Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους στην αρμόδια ανακρίτρια, δύο ακόμη κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με την 12χρονη από τον Κολωνό. Σε συμπληρωματική απολογία καλείται από την 33η Τακτική Ανακρίτρια ο βασικός κατηγορούμενος στη φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλίας Μίχος.

Ειδικότερα, η δικαστική λειτουργός που σήμερα έλαβε απολογίες από δύο νέους κατηγορούμενους οι οποίοι οδηγούνται στη φυλακή, απέστειλε κλήση σε συμπληρωματική απολογία στον άνθρωπο που η 12χρονη έχει υποδείξει ως υπαίτιο για την ασύλληπτη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση που έχει υποστεί επί σειρά μηνών. Ο Ηλίας Μίχος, προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Οκτώβριο για βιασμό και μαστροπεία, θα μεταχθεί στο ανακριτικό γραφείο σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι οι δυο κατηγορούμενοι που σήμερα προφυλακίστηκαν, είχαν λάβει κλήσεις σε απολογία από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, μετά την τελευταία κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στις Αρχές στην οποία τους αναγνώρισε.

Συνολικά τέσσερις κλήσεις σε απολογία έχει αποστείλει μέχρι στιγμής, η δικαστική λειτουργός μετά τη νέα κατάθεση του παιδιού. Σε αυτές, πλην των δύο κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα, είναι και η κλήση προς τον διαιτητή-οδοντοτεχνίτη ο οποίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την Παρασκευή. Ο τελευταίος εμφανίστηκε δημόσια και αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι γνώριζε το κορίτσι και την οικογένειά του και ότι ποτέ δεν έκανε παράνομη πράξη σε βάρος της 12χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Προαστιακός: Έκτακτα δρομολόγια από την Hellenic Train ενόψει Καθαράς Δευτέρας

Αχαΐα: Γιαγιά, 91 ετών, οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική – Προκάλεσε τροχαίο και το έσκασε!

Θεσσαλονίκη: Πανικός σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ – Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός στη μέση ενος τούνελ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:52