search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:03
MENU CLOSE

Οικονόμου: Η πλήρης κάλυψη Τσίπρα σε Παππά δείχνει ότι τα βαρίδια του παρελθόντος τον κρατούν γερά

25.02.2023 14:08
oikonomou-124-new

Για «βαρίδια του παρελθόντος που κρατούν γερά τον κ. Τσίπρα» κάνει λόγο σε δήλωσή του ο υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, ο Γιάννης Οικονόμου τονίζει πως «το μόνο βέβαιο είναι ότι αν ποτέ υπήρχε δεύτερη φορά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι αλλιώς, ό,τι κι αν λέει ο κ. Τσίπρας. Με τον ίδιο επί 15 συνεχόμενα έτη στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, με τα ίδια ακριβώς πρόσωπα της προηγούμενης διακυβέρνησης, με την ίδια επιμονή σε ιστορικά χρεοκοπημένες ιδέες, με το ίδιο πολιτικό ύφος και ήθος».

«Η πλήρης κάλυψη στον κ. Παππά δείχνει ότι τα βαρίδια του παρελθόντος κρατούν γερά τον κ. Τσίπρα, και σήμερα και αύριο», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η δήλωση Οικονόμου:

«Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν ποτέ υπήρχε δεύτερη φορά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι αλλιώς, ό,τι κι αν λέει ο κ. Τσίπρας. Με τον ίδιο επί 15 συνεχόμενα έτη στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, με τα ίδια ακριβώς πρόσωπα της προηγούμενης διακυβέρνησης, με την ίδια επιμονή σε ιστορικά χρεοκοπημένες ιδέες, με το ίδιο πολιτικό ύφος και ήθος. Το μόνο περισσότερο που κομίζει σήμερα είναι η τοξικότητα κι ο ρεβανσισμός. Η πλήρης κάλυψη στον κ. Παππά δείχνει ότι τα βαρίδια του παρελθόντος κρατούν γερά τον κ. Τσίπρα, και σήμερα και αύριο».

Διαβάστε επίσης:

Τσαπανίδου: «Ο Νίκος Παππάς έκανε το καθήκον του – Έβαλε πλαίσιο στο τηλεοπτικό τοπίο και έφερε χρήματα στο Δημόσιο»

ΣΥΡΙΖΑ: Η γραμμή άμυνας μετά την καταδίκη Παππά – Ομόθυμη η στήριξη από το εσωτερικό του κόμματος

Μητσοτάκης από Τρίκαλα: «Τέλος του 2023 έτοιμο το πρώτο τμήμα του Ε65» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:01