search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:04
MENU CLOSE

Με παραπομπές στο… 1965 ειρωνεύονται στο ΠΑΣΟΚ τον Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2270
23/02/2023
26.02.2023 06:00
pasok_grafeia_new

Με χιούμορ και ειρωνείες αντιμετωπίζουν στο ΠΑΣΟΚ τα όσα γράφονται για «κυβέρνηση ηττημένων», αλλά και «τερατογενέσεις» που μπορεί να προκύψουν από την κάλπη της απλής αναλογικής.

Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι η κυβέρνηση χτίζει ένα νέο αφήγημα για να μπορεί να υποστηρίζει την «πριγκιπική», όπως λένε, επιδίωξη του Κυριάκου Μητσοτάκη για «πάση θυσία αυτοδυναμία». Στα περί «κυβέρνησης των ηττημένων» απαντούν ότι φαίνεται ο αντιδημοκρατικός τρόπος με τον οποίο σκέφτεται η κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα στο ΠΑΣΟΚ σχολιάζουν και τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «παίρνει» βουλευτές από τον Κυριάκο Βελόπουλο ή και… αλλού. «Γράφουν τα ρεπορτάζ πως, αν του λείπουν βουλευτές, θα βρει. Μα τόσο πολύ θέλει να μιμηθεί τον πατέρα του; Και νέο 1965 το 2023;» σχολιάζουν.

Διαβάστε επίσης:

Οι τρεις επικοινωνιακοί στόχοι του Μητσοτάκη

Μητσοτάκης στη Λάρισα: «Τι θα με κεράσετε;» είπε σε μαθητές σε σουβλατζίδικο – Η επαυξημένη πραγματικότητα, τα σκόρδα, το κάπνισμα

Κυριάκος Μητσοτάκης για συναυλία Guns N’ Roses: «Έρχονται και θα είμαστε εκεί» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:04