search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:05
MENU CLOSE

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθέασης»

28.02.2023 10:09
pegky-zina-new (4)

Για την πορεία της στον χώρο του τραγουδιού μίλησε η Πέγκυ Ζήνα, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στις σημαντικές συνεργασίες της, αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε στον δρόμο της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στη συμμετοχή της στο X Factor, τονίζοντας πως δεν πέρασε καλά…

«Δεν έχω όρεξη να είμαι μόνιμα στην επιφάνεια της showbiz και να ακολουθώ τα πρέπει της για να βρίσκομαι στην επιφάνεια. Μπορεί κάποιος να βουτηχτεί μέσα στις ακαθαρσίες και να βγει γυμνός στην Ομόνοια. Πάλι θα μιλούν για εκείνον όλοι και τα δελτία ειδήσεων, πρέπει να το κάνουμε;» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν πέρασα καλά στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να μου λέει κάποιος στο αυτί μου “μην απαντήσεις ακόμα, περίμενε 3-4 δευτερόλεπτα”. Όχι, θα απαντήσω!

Δεν μπορώ να βλέπω ένα παιδί να ξεροσταλιάζει περιμένοντας την απάντησή μου, αν πέρασε την οντισιόν ή όχι, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθεάσης. Δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης».

Ολόκληρη η συνέντευξη

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Στο νοσοκομείο με αλλεργικό σοκ η Αφροδίτη Σκαφίδα (Videos)

Σεργουλόπουλος για την αρρώστια της μητέρας του: «Νόμιζα ότι έβλεπα τον Εξορκιστή» (Video)\

Τζόυς Ευείδη: «Πιστεύω ότι είμαι βαθιά καταθλιπτική»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:04