search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:30
MENU CLOSE

Τάσος Τρύφωνος: Η πρόταση του Κοκλώνη για το J2US και η απάντηση του παρουσιαστή (Video)

12.01.2023 13:51
tryfonos-koklonis-new

Tην πρόταση που του έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για να συμμετάσχει στο επόμενο J2US αποκάλυψε ο Τάσος Τρύφωνος, μη διστάζοντας να πει τι απάντησε ο ίδιος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, ο παρουσιαστής δήλωσε ότι ως διαγωνιζόμενος δεν θα το έκανε ποτέ, ενώ ως κριτής θα το συζητούσε καθώς ως ραδιοφωνικός παραγωγός και διευθυντής ραδιοφώνων έχει γνώση του χώρου της μουσικής.

«Με το J2US και τον Νίκο Κοκλώνη υπάρχει ένα φλερτ από την πρώτη-πρώτη χρονιά. Πήγα στο γραφείο του, ήταν το καλοκαίρι που πέρασε και του λέω: άκου να δεις, Νίκο μου. Εάν θες να έχεις τηλεθέαση, δεν θες να τραγουδήσω» ανέφερε με χιούμορ ο Τάσος Τρύφωνος και πρόσθεσε:

«Αν θες να έχεις έναν κριτή με ατάκα, με χιούμορ και κάποιον που ξέρει μουσική…» του είπα και μου απαντάει: ναι, αυτό είναι το θέμα μου, ότι οι άλλοι ξέρουν από μουσική. Και λέω… είμαι ραδιοφωνικός παραγωγός, διευθυντής ραδιοφώνων 15-18 χρόνια, έχω κάνει 5 χρόνια σε μεγάλη δισκογραφική… αν δεν ξέρω εγώ από μουσική, τότε τι να σου πω;».

Διαβάστε επίσης:

Μάριος Αθανασίου: Τι απαντά για τη σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte (Video)

Τζακ Νίκολσον: Ανησυχούν οι φίλοι του ηθοποιού – «Θα πεθάνει μόνος σαν τον Μάρλον Μπράντο»

Γιάννης Μπέζος: Πρώτη αντίδραση on camera μετά από όσα είπε ο Φιλιππίδης για εκείνον κατά την απολογία του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:28