search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 04:16
MENU CLOSE

Γιάννης Μπέζος: Πρώτη αντίδραση on camera μετά από όσα είπε ο Φιλιππίδης για εκείνον κατά την απολογία του (Video)

12.01.2023 12:22
mpezos-filippidis-new

Δηλώσεις από τον Γιάννη Μπέζο σχετικά με την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στο όνομά του κατά την πολύωρη απολογία του ζήτησαν οι δημοσιογράφοι των πρωινών εκπομπώ,ν με τον ηθοποιό να μην επιθυμεί να δώσει κάποια απάντηση.

«Από τη μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ! Ό,τι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν τον Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!…» ήταν τα λόγια του Πέτρου Φιλιππίδη στους δικαστές, με τον Γιάννη Μπέζο να μην επιθυμεί να κάνει κάποια δήλωση σχετικά.

«Μην με κυνηγάτε, σας το έχω πει εκατό φορές. Μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση» ξεκαθάρισε ο ηθοποιός στους δημοσιογράφους, ατνούμενος να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο.

Διαβάστε επίσης:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν με έχουν πάρει σε δουλειά γιατί έχω παιδιά» (Video)

Τατιάνα Πάτιτζ: Καρκίνος του μαστού η αιτία θανάτου της – Συντετριμμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος για τη «μούσα» του (Photos)

Survivor All Star: Αντιδράσεις παικτών κατά Σπύρου Μαρτίκα – Ποιος αποχώρησε πρώτος από τον Άγιο Δομίνικο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49