search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:26
MENU CLOSE

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν με έχουν πάρει σε δουλειά γιατί έχω παιδιά» (Video)

12.01.2023 11:16
anastasopoyloy-pinelopi-new

Για τη μακρά απουσία της από την τηλεόραση μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, επισημαίνοντας ότι καθώς η ίδια είναι διαθέσιμη, δεν γνωρίζει τον λόγο που απέχει τόσο καιρό από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Αναφερόμενη σε κάποια «δικαιολογία» που έχει ακούσε από εργοδότη, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τής έχουν αρνηθεί δουλειά επειδή έχει παιδιά και αυτό θα σήμαινε για τους ίδιους ότι δεν θα είναι διαθέσιμη χρονικά.

Μια δικαιολογία που -όπως επισημαίνει η ίδια- θεωρεί ρατσιστική καθώς κάποιος πατέρας δεν θα άκουγε κάτι παρόμοιο εύκολα.

«Δεν ξέρω γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Εγώ πάντως είμαι διαθέσιμη. Μπορεί να είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είμαστε πάρα πολλοί συνάδελφοι, παρ’ όλα αυτά γίνονται πάρα πολλές δουλειές. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να έχω μια σαφή απάντηση. Έχω ακούσει μια πολύ άσχημη δικαιολογία, ότι έχω παιδιά και μπορεί να μην είμαι διαθέσιμη χρονικά. Είναι πάρα πολύ ρατσιστικό γιατί δεν νομίζω ότι έχουν κάνει την ίδια δήλωση σε κάποιον άντρα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τατιάνα Πάτιτζ: Καρκίνος του μαστού η αιτία θανάτου της – Συντετριμμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος για τη «μούσα» του (Photos)

Survivor All Star: Αντιδράσεις παικτών κατά Σπύρου Μαρτίκα – Ποιος αποχώρησε πρώτος από τον Άγιο Δομίνικο (Video)

Τζέιμς Κάμερον: Ο Ντι Κάπριο δεν ήθελε να παίξει στον Τιτανικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24