search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:22
MENU CLOSE

Τζακ Νίκολσον: Ανησυχούν οι φίλοι του ηθοποιού – «Θα πεθάνει μόνος σαν τον Μάρλον Μπράντο»

12.01.2023 12:47
jack_nicholson_new

Την ανησυχία τους εξέφρασαν οι στενοί φίλοι του σταρ του Χόλιγουντ, Τζακ Νίκολσον, καθώς ο 85χρονος ηθοποιός έχει να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση για πάνω από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με τη DailyMail, οι φίλοι του Νίκολσον μίλησαν στη βρετανική εφημερίδα διατηρώντας την ανωνυμία τους και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους ότι ο διεθνούς φήμης ηθοποιός «δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα και ζει σαν ερημίτης, όπως ο Μάρλον Μπράντο και στο τέλος θα πεθάνει μόνος του».

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού έκαναν αυτές τις αποκαλύψεις την Τετάρτη (11/1), περίπου 15 μήνες μετά την τελευταία δημόσια εμφάνισή του, όταν πήγε με τον έναν γιο του σε αγώνα των Lakers, τον Οκτώβριο του 2021.

«Ο Τζακ Νίκολσον παραμένει σε επαφή με ορισμένους συγγενείς του – ειδικά με τον γιο του Ρέι, τον προστατευόμενό του, για τον οποίο είναι τόσο περήφανος – αλλά οι μέρες της κοινωνικοποίησής του έχουν περάσει προ πολλού» είπε η πηγή στο RadarOnline, αναφερόμενη στον 30χρονο γιο του θρυλικού ηθοποιού, τον οποίο απέκτησε με την -επίσης ηθοποιό- Ρεμπέκα Μπρουσάρντ.

«Τον επισκέπτονται τα παιδιά του, αλλά αυτή είναι η μόνη πραγματική σύνδεσή του με τον έξω κόσμο. Είναι σαν να μην θέλει πια να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα – και αυτό είναι απλώς λυπηρό», συμπλήρωσε η πηγή στα διεθνή ΜΜΕ.

Ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε επίσης ότι ο Τζακ Νίκολσον έχει αποσυρθεί στη βίλα του στο Mulholland Drive και μάλιστα η ζωή του μοιάζει με αυτή του Μάρλον Μπράντο.

«Η κοινότητα του Mulholland Drive είναι αρκετά δεμένη και όλοι ανησυχούν γι’ αυτόν», πρόσθεσε ο φίλος, ο οποίος σημείωσε ότι «σωματικά είναι καλά – αλλά το μυαλό του έχει φύγει. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις έναν τόσο ταλαντούχο ηθοποιό, όπως ο Τζακ Νίκολσον, να “χάνεται” με αυτόν τον τρόπο».

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Τζακ Νίκολσον παραμένει κλεισμένος στην έπαυλή του.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μπέζος: Πρώτη αντίδραση on camera μετά από όσα είπε ο Φιλιππίδης για εκείνον κατά την απολογία του (Video)

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν με έχουν πάρει σε δουλειά γιατί έχω παιδιά» (Video)

Τατιάνα Πάτιτζ: Καρκίνος του μαστού η αιτία θανάτου της – Συντετριμμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος για τη «μούσα» του (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:21