search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:30
MENU CLOSE

Τέμπη: «Πρόκειται για μια μαζική τραγωδία» λέει η ιατροδικαστής

01.03.2023 10:28
tempi89

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας συνεχίζουν να μεταφέρονται οι σοροί των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη.

«Πρόκειται για μια μαζική τραγωδία. Βρισκόμαστε στη διαδικασία ταυτοποίησης και αναγνώρισης των σορών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία που χρειάζεται χρόνο. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη» αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας και νεκροτομής των νεκρών της επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Η κ. Λεονταρή τόνισε, επίσης, πως γίνεται το “ανθρωπίνως δυνατόν” από την ιατροδικαστική υπηρεσία, εκτιμώντας πως ο αριθμός των νεκρών πιθανότατα θα αυξηθεί.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών ανέρχεται στους 36.

Διαβάστε επίσης:

Καμία απάντηση από τη Hellenic Train για τα αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη – Ούτε μία συγγνώμη στη νέα ανακοίνωση

Τέμπη: «Οι εικόνες που αντίκρισα μόλις βγήκα από το βαγόνι ήταν απίστευτες, τραγικές» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες διασωθέντων

Πρόεδρος Μηχανοδηγών: «Τα συστήματα ασφαλείας δεν λειτουργούν εδώ και καιρό, δεν υπάρχουν ούτε φανάρια, δεν βλέπουμε τίποτα» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15