search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:18
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: 10.000 τηλεθεατές έκριναν την πρωτιά την Καθαρά Δευτέρα (πίνακας)

01.03.2023 17:00
tiletheasi15322_new

Σκληρή ήταν η αναμέτρηση μεταξύ των σειρών «Η γη της ελιάς» και «Σασμός» ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα. Για 0,1% τηλεθέαση την πρόκριση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών απέσπασε η σειρά του Mega, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 10.000 τηλεθεατές.

Σε γενικές γραμμές παρά την αργία και τον στεγνό καιρό η τηλεθέαση φαίνεται να μην επηρεάστηκε.  Που σημαίνει ότι και το έθιμο των Κούλουμων τηρήθηκε, αλλά και οι τηλεοπτικές συνήθειες επίσης δεν άλλαξαν.

Το «Survivor all star» με βελτιωμένη απόδοση συγκριτικά με την Κυριακή και την απόδοση που είχε καταφέρει την ίδια ημέρα, μια βδομάδα πίσω, πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση, ενώ η κοινωνικοδραματική «Ο παράδεισος των κυριών» ήταν τέταρτη επιλογή της ημέρας.

Στη μέση της λίστας η «Ράδιο αρβύλα» και μια θέση πιο πίσω το «Μαύρο ρόδο». Στις άλλες θέσεις της δεκάδας, με τα καλύτερα, ξεχώρισαν δελτία ειδήσεων, ο «Τροχός της τύχης» και η σειρά «Παγιδευμένοι», του ΑΝΤ1 αμφότερα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Ο παρουσιαστής στο καρναβάλι της Ξάνθης δεν είναι εργαζόμενος της – Συγγνώμη ζήτησε ο Χρήστος Νέζος

Σασμός – Spoiler: Ο Αστέρης ζητά από την Αργυρώ να πάρουν τον μικρό Πετρή και να φύγουν για πάντα από την Κρήτη

«Πίτερ Παν και Γουέντι»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του remake – Στον ρόλο του Κάπτεν Χουκ ο Τζουντ Λο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:13