search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:50
MENU CLOSE

Νηστίσιμη τηλεθέαση το τριήμερο

28.02.2023 20:41
Tiletheasi_new

Από την Παρασκευή η σχέση των τηλεθεατών με την τηλεόραση άρχισε να χαλαρώνει.

Το Σάββατο ειδικά είναι ενδεικτικό της αποστασιοποίησης το γεγονός ότι το πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας είχε τηλεθέασης μόλις 5,8%. Σύντομη σημείωση: Τεχνικοί λόγοι πέραν της Nielsen δεν επέτρεψαν τη δυνατότητα εξαγωγής και ανάλυσης δεδομένων τηλεθέασης για την Καθαρα Δευτέρα, λόγω συσσωρευμένου όγκου στοιχείων. Θα είναι διαθέσιμα όμως αύριο μαζί με εκείνα της ημέρας που διανύουμε.

Κατά τα λοιπά την Παρασκευή κορυφαία προτίμηση ήταν ο «Σασμός». Στο Top 1o της ημέρας την τέταρτη θέση κατέλαβε το «MasterChef» ενώ έκανε την επανεμφάνιση της η κωμωδία «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Ρέππα- Παπαθανασίου.

Το Σάββατο πρώτη επιλογή της ημέρας ήταν το σόου «Just the two of us» το οποίο εμφανίζεται στις μετρήσεις της Nielsen ισοδύναμο με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», κέρδισε όμως στα σημεία και λόγω μεγαλύτερης διάρκειας συγκριτικά με το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Στη δεκάδα με τα καλύτερα και το αξιόλογο «Το βραχιόλι της φωτιάς» της ΕΡΤ1 αλλά και η κλασική κωμωδία «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος» που είχε το Open.

Προφανώς και την Κυριακή οι περισσότεροι είδαν το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» αλλά ήταν λιγότεροι από ότι συνήθως, ένεκα τριημέρου Καθαροδευτέρας.

Το «Survivor all star» κατάφερε να διακριθεί στη δεύτερη θέση του καταλόγου με τα δημοφιλέστερα προγράμματα της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Τα Κούλουμα ωφέλησαν την τηλεθέαση του Σκάι

Viral το βίντεο με δημοσιογράφο να απωθεί καρναβαλίστρια που λέει σύνθημα (Video)

Απορίες από το «διάγγελμα» Κοκλώνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:42