search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:50
MENU CLOSE

Τομ Σάιζμορ: «Καμιά ελπίδα» λένε οι γιατροί – Η οικογένεια καλείται να αποφασίσει για το τέλος (Videos)

01.03.2023 09:59
sizemore-new

Τα νέα για το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο που υπέστη πριν λίγες μέρες ο ηθοποιός Τομ Σάιζμορ πάγωσαν το αίμα των χιλιάδων θαυμαστών του.

Ο Αμερικανός ηθοποιός συνεχίζει να βρίσκεται σε κώμα πάντα νοσηλευόμενος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά παρά τη φροντίδα που δέχτηκε αυτές τις κρίσιμες μέρες, δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Ο μάνατζερ του ηθοποιού, Τσαρλς Λάγκο, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι οι γιατροί έκαναν ότι ήταν ανθρώπινα δυνατόν, αλλά τα περιθώρια για βελτίωση στενεύουν και εξανεμίζονται όσο περνούν οι μέρες.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί προετοιμάζουν την οικογένεια του Τομ Σάιζμορ για το ενδεχόμενο να μην ανακάμψει ποτέ ο ηθοποιός, οπότε τα επόμενα βήματα και την τελική απόφαση για τη ζωή του, θα πρέπει να την λάβει η οικογένεια.

O Τσαρλς Λάγκο, δήλωσε ότι:

 «Σήμερα οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι δεν υπάρχει πλέον ελπίδα και τους σύστησαν να τερματίσει τη μηχανική υποστήριξη. Ζητούμε σεβασμό στην ιδιωτικότητα για την οικογένειά του αυτή την δύσκολη ώρα. Η οικογένεια θέλει να ευχαριστήσει για τα εκατοντάδες μηνύματά στήριξης και τις προσευχές. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος γι’ αυτούς».

Ο 61χρονος, Τομ Σάιζμορ, γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ, στις 29 Νοεμβρίου του 1961, και μετακόμισε στο Λος Άντζελες στα μέσα της δεκαετίας του 1980. Σπούδασε υποκριτική και ενώ δεν του δόθηκαν πρωταγωνιστικοί ρόλοι, διακρίθηκε σε υποστηρικτικούς (δεύτερους) ρόλους και εξελίχθηκε σε έναν από τους σπουδαιότερους «καρατερίστες» ηθοποιούς της γενιάς του.

Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στην ταινία BornontheFourthofJuly (1989), του Όλιβερ Στόουν. Ακολούθησαν οι ταινίες Harley Davidson and the Marlboro Man (1991), Natural Born Killers (1994), Wyatt Earp (1994), HEAT (1995), Saving Private Ryan (1998), Enemy of the State (1998).

Pearl Harbor (2001), Black Hawk Down (2001), Dreamcatcher (2003), Paparazzi (2004), The Genius Club (2006).

O Τομ Σάιζμορ το 2002, εμφανίστηκε σαν frontman του ροκ συγκροτήματος «Day 8», που έκαναν εμφανίσεις σε στέκια του Χόλιγουντ και ηχογράφησαν και κάποιο EP με τέσσερα κομμάτια.

Ο ηθοποιός από τη νεαρή του ηλικία είχε θέματα εξάρτησης με ουσίες και αλκοόλ ενώ έφτασε και στη μακρόχρονη χρήση ηρωίνης. Το 2003, καταδικάστηκε για ενδο-οικογενειακή βία απέναντι στην τότε σύντροφό του, τη διάσημη «μαντάμ του Χόλιγουντ» Χάιντι Φλάις. Μέχρι το 2010, έκανε πολλές προσπάθειες απεξάρτησης, μερικές από τις οποίες είχαν επιβληθεί από τα δικαστήρια. Το 2013, δήλωσε ότι συνειδητοποίησε την κατάσταση και έψαξε τρόπο θεραπείας, μετά από μια από καρδιάς συζήτηση με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο ο οποίος τον συνέτρεξε στην προσπάθεια αυτή.

Το 2014, βρέθηκε μπλεγμένος αφού κυκλοφόρησε κάποια δήλωσή του που ανέφερε ότι η πρώην ερωμένη του Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είχε σχέσεις με τον Μπιλ Κλίντον το 1998. Ο Σάιζμορ κάτω από την απειλή μήνυσης ανασκεύασε τη δήλωσή του αυτή αποδίδοντάς την σε κακή και «μη-νηφάλια» συγκυρία.

Ο Τομ Σάιζμορ, έπαθε το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο στις 18 Φεβρουαρίου, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Οι θεράποντες γιατροί διευκρίνισαν ότι δεν βλέπουν περιθώρια βελτίωσης και η οικογένεια θα πρέπει να αποφασίσει -πιθανότατα την Τετάρτη (1 Μαρτίου 2023)- αν θα αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα ο άνθρωπός τους.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός σε Τουρκία – Συρία: Τραγωδία χωρίς τέλος, σχεδόν 51.000 οι νεκροί από τον σεισμό

50 χρόνια hip hop: Μια «ξεχασμένη» επέτειος; (Videos)

Τουρκία: «Βράζει» η Φενερμπαχτσέ μετά το «μπλόκο» της κυβέρνησης στη μετακίνηση των οπαδών της για εκτός έδρας αγώνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:45