search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:21
MENU CLOSE

Η τραγωδία στα Τέμπη επηρέασε την τηλεθέαση των καναλιών

02.03.2023 16:07
mega_new

Χαρακτηριστικά τηλεθέασης ενός Mega από τα παλιά παρουσίασε χθες το κανάλι της Συγγρού με αφορμή την κάλυψη που έκανε στην τραγωδία των Τεμπών

Αν και καταγράφηκε κατακερματισμός του τηλεοπτικού κοινού, εντούτοις το Mega κατάφερε να αποσπάσει το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης.

Ο Alpha με την ριζική αλλαγή που έκανε στο πρόγραμμα του απέσπασε το τέταρτο σε μέγεθος κομμάτι της ημερήσιας πίτας τηλεθέασης.

Δεύτερη επιλογή ήταν ο Σκάι και τρίτη ο ΑΝΤ1. Αξία παρατήρησης είναι τα ισομεγέθη μερίδια που απέσπασαν  ΕΡΤ1 και Open- από 6,6% καθένα– που δείχνουν ότι σε ειδικά γεγονότα μια μερίδα τηλεθεατών φαίνεται να κατευθύνεται για την ενημέρωση του σε αυτά.

Ενδιαφέρον θα είχε, αν γινόταν γνωστή επίσης, η απόδοση του αμιγώς ειδησεογραφικού ΕΡΤNews, το οποίο εξακολουθεί, αν μη τι άλλο,  να  μην εμφανίζεται στα δημοσιοποιήσιμα στοιχεία της Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο (Video)

BBC: Σπιράλ απεργιακών δράσεων σχεδιάζουν οι δημοσιογράφοι του βρετανικού δικτύου

Σύγκρουση τρένων: «Περαστικά γείτονα» – Πρωτοσέλιδα αλληλεγγύης από τον Τουρκικό Τύπο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:21