search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:42
MENU CLOSE

Διαρκείς οι αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

03.03.2023 09:36
tempi_treno_new

Συνεχίζονται οι αναπροσαρμογές στους προγραμματισμούς των καναλιών και οι σχεδιασμοί αναδιαμορφώνονται σύμφωνα με τις εξελίξεις καθώς με τον εως τώρα απολογισμό οι νεκροί από το δυστύχημα στα Τέμπη έχουν ανέλθει στους 57 και η οδύνη είναι μεγάλη.

Στο πλαίσιο των τροποποιήσεων η ΕΡΤ1 αποφασίστηκε να μην μεταδώσει  το αποψινό επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμικής σειράς «Τα νούμερα». Αντ’ αυτού έχει προγραμματίσει ταινίες («Δάκρυα για την Ηλέκτρα» και «Το ξίφος του δράκου»). 

Επίσης το Open δεν θα βγάλει στον αέρα το αποψινό μουσικό του «Ένα τραγούδι ακόμα», αλλά και το Σαββατιάτικο «Ό,τι αγαπώ». Ο ΑΝΤ1 επίσης σήμερα δεν θα μεταδώσει την εκπομπή «VINYΛΙΟ».

Αλλά και ο ΣΚΑΪ το Σάββατο εν τέλει δεν θα μεταδώσει το μουσικό σόου «Τhe Voice». Ωστόσο στην θέση του θα προβληθεί το σόου «Survivor all star».

Τις επόμενες ώρες αναμένονται– κατά εκτιμήσεις- και άλλες αλλαγές στα τηλεοπτικά προγράμματα είτε της ημέρας, είτε, τουλάχιστον, του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης:

Στην κορυφή της τηλεθέασης η έκτακτη ενημέρωση του Alpha για τα Τέμπη

Η τραγωδία στα Τέμπη επηρέασε την τηλεθέαση των καναλιών

Δυστύχημα στα Τέμπη: Στον «αέρα» εκπομπές καναλιών αναλόγως των εξελίξεων – Μεταβάλλουν τα προγράμματα τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:41