search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:50
MENU CLOSE

Τέμπη: Ολοκληρώνεται η ταυτοποίηση των νεκρών – Μια μητέρα αναζητά ακόμη την κόρη της, άγνωστη η ταυτότητα ενός ανθρώπου

05.03.2023 13:53
tempi

Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι στα δείγματα βιολογικού υλικού που είχαν συγκεντρώσει τα ειδικά κλιμάκια της πυροσβεστικής από τον τόπο της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στη διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έφτασαν συνολικά 107 δείγματα. Από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν 55 νεκροί. Ένας άνθρωπος παραμένει ακόμα άγνωστος, καθώς δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα (DNA) για την ταυτοποίησή του και μια γυναίκα αναζητά ακόμα την κόρη της που επέβαινε στο τρένο αλλά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Στον τόπο του δυστυχήματος, το μακάβριο έργο της πυροσβεστικής έχει σχεδόν τελειώσει. Όλα τα βαγόνια και τα συντρίμμια από τη σφοδρή σύγκρουση έχουν απομακρυνθεί και απομένει ένας τελευταίος έλεγχος για τον εντοπισμό τυχόν βιολογικού υλικού στο έδαφος.

Τις επόμενες ώρες και αναμένεται να ανακοινωθεί η λήξη των ερευνών.

Διαβάστε επίσης:

Ιερώνυμος για τραγωδία στα Τέμπη: «Τη Μεγάλη Παρασκευή φέτος τη ζούμε νωρίτερα»

Τέμπη: Επεισόδια στο Σύνταγμα μετά το συλλαλητήριο για την τραγωδία (Video)

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Κοιμάται λίγο, ξυπνάει, λέει συνεχώς “μυρίζει καμένο”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13