search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:21
MENU CLOSE

Champions League: Στους «8» η Τσέλσι με ανατροπή – Θριαμβευτική πρόκριση για την Μπενφίκα (Videos)

08.03.2023 00:57
chelsea_new

Κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με αντίπαλο την Ντόρτμουντ η Τσέλσι, ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 με το οποίο είχε ηττηθεί στη Γερμανία και πανηγυρίζοντας την πολυπόθητη πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Champions League.

Σε ένα άκρως ψυχαγωγικό παιχνίδι που είχε εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκειά του, πολλές ευκαιρίες για γκολ και αγωνία για το που θα καταλήξει η πρόκριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, οι «μπλε» του Λονδίνου κατάφεραν να πάρουν την σπουδαία νίκη με 2-0 , χάρη στα γκολ των Στέρλινγκ (44’) και Χάβερτς (με πέναλτι στο 53’).

Θριαμβευτικά στους «8» οι «Αετοί»

Κανονικό πάρτι έστησε στη Λισαβόνα η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, σκορπίζοντας με πεντάρα την Μπριζ και «τσεκάροντας» θεαματικά (συνολικό σκορ 7-1) το εισιτήριό της για τα προημιτελικά του Champions League.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Γκονσάλο Ράμος με δύο γκολ και μια ασίστ, ήσυχο βράδυ για τον Έλληνα κίπερ που νικήθηκε μόνο από το άπιαστο σουτ του Μέιερ, όταν όλα είχαν κριθεί.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή – Νίκησε τον Παναιτωλικό με 2-0 (Video)

Λιονέλ Μέσι: Η Sony κάνει σειρά κινουμένων σχεδίων για τη ζωή του

Euroleague: Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπαρτσελόνα με 77-70 και «αγκάλιασε» το πλεονέκτημα έδρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:11