search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:46
MENU CLOSE

Super League: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή – Νίκησε τον Παναιτωλικό με 2-0 (Video)

06.03.2023 22:22
pao-new

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο με τους Μαντσίνι και Παλάσιος να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα και σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή της Super League.

Το «τριφύλλι» έκανε μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνη απέναντι στον Βόλο, έχοντας όχι ένα ούτε δύο αλλά… τρία δοκάρια, με τον Κουρμπέλη στο 39’ και τον Χουάνκαρ στο 42’ και στο 58’.

Τελικά, ήταν ο Μαντσίνι με το δεύτερο του γκολ με τον Παναθηναϊκό, εκείνος που έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 62ο λεπτό, ενώ ο Παλάσιος στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα…

Έτσι, ο Παναθηναϊκός επανήλθε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, με 58 βαθμούς και στο +2 αλλά με παιχνίδι περισσότερο από την δεύτερη ΑΕΚ, ενώ παίζει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την τελευταία αγωνιστική.

Την ώρα που τα «καναρίνια» παρέμειναν στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 28 πόντους, ενώ θα φιλοξενήσουν την Λαμία.

Διαβάστε επίσης:

Δυστύχημα στα Τέμπη: Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Φορτούνη για τις τρεις κοπέλες από την Καλαμπάκα

Super League: Εύκολο απόγευμα για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (Videos)

Ενόχληση του Βασίλη Σπανούλη σε ερώτηση δημοσιογράφου: «Μπροστά στην τραγωδία που βιώνουμε, μιλάμε για ένα τάιμ άουτ;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58