search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:37
MENU CLOSE

Επίθεση Κεραμέως σε ΣΥΡΙΖΑ για την αποχή από τις ψηφοφορίες

08.03.2023 19:05
kerameos_new

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Ολομέλεια της Βουλής λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας επί του νομοσχεδίου για την σχολική βία όταν η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σχολίασε την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για αποχή από τις ψηφοφορίες.

Πιο συγκεκριμένα, η υπουργός ανέφερε πως ο ελληνικός λαός πληρώνει και δίνει προνόμια – όπως ασφάλεια και συνεργάτες- στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να παίρνουν θέση και όχι για να απέχουν από τις ψηφοφορίες.

Έντονη ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος φώναξε, «Ντροπή σου» εκτός μικροφώνου με την υπουργό Παιδείας να επιμένει καθώς απάντησε: «Η ντροπή κ. Σκουρλέτη είναι όλη δική σας».

Η ένταση συνεχίστηκε με τα μέλη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν από την υπουργό να ανακαλέσει. Η κ. Κεραμέως ωστόσο αρνήθηκε λέγοντας πως έχει δικαίωμα να σχολιάζει την απόφαση αποχής της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις ψηφοφορίες της Ολομέλειας. 

Διαβάστε επίσης:

Ο Μηταράκης είπε στο BBC ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης …λειτουργεί (Video)

Μάντζος: Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβουν ατόφια και ακέραιη την ευθύνη της τετραετίας τους

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Δεν επιτρέπονται ούτε συμψηφισμοί, ούτε συγκάλυψη ευθυνών – Τα 8 ψέματα Γεραπετρίτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06