search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:26
MENU CLOSE

Η φονική τραγωδία στα Τέμπη δίνει τέλος στην «δεύτερη Κυριακή των εκλογών»;

09.03.2023 06:30
vouli098- new

Με τη Βουλή να είναι ανοιχτή και τη συζήτηση στην ολομέλεια για νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για το bullying να  βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο η κουβέντα που γίνεται δεν είναι άλλη από τον χρόνο των εκλογών. 

Σε πηγαδάκι που έγινε χθες στους διαδρόμους της Βουλής ανάμεσα σε βουλευτές και δημοσιογράφους δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν την άποψη πως το δυστύχημα στα Τέμπη «τελειώνει» τη συζήτηση για την δεύτερη κάλπη και την «αυτοδυναμία». 

«Να ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτοδυναμία γιατί; Με ποιο αφήγημα πλέον;» ήταν ένα από τα βασικά ερωτήματα που τέθηκαν στη συζήτηση. Στην ίδια κουβέντα μάλιστα σχολιάστηκε και η απουσία Σπίρτζη από τα πολιτικά τηλεοπτικά τραπέζια. «Που είναι Σπίρτζης;» αναρωτήθηκαν. 

Το σημαντικό εδώ είναι ότι τη δήλωση περί αφηγήματος για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών εκφράστηκε από «γαλάζιο» βουλευτή. Όχι από ΣΥΡΙΖΑίο. 

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Χωρίς πυξίδα κινείται η κυβέρνηση – Τα λάθη και το δίλημμα  

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για την 4ετή θητεία της αντί να επιδίδεται σε διάχυση ευθυνών

Εύα Καϊλή: Προσφεύγει στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο του Βελγίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:25