search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:09
MENU CLOSE

Γιάνης Βαρουφάκης: «Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω» – Νέα ανάρτηση μετά την επίθεση

11.03.2023 19:19
varoufakis

Για «αποπροσανατολιστική σπέκουλα της κυβέρνησης» κάνει λόγο σε νέα του ανάρτηση στο twitter o γραμματέας του ΜέΡΑ25 για την επίθεση, το βράδυ της Παρασκευής, στα Εξάρχεια.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην ανάρτησή του σημειώνει: «Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

Επισυνάπτει μάλιστα την είδηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, για τη σύλληψη ενός 17χρονου αναφορικά με την επίθεση σε βάρος του.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία για την επίθεση έχει συλληφθεί ένας 17χρονος ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη δύο άτομα.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έγραψε: «Ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από της ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες της επίθεσης στον Πρόεδρο του ΜΕΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν δεν βολεύει κάποιους…».

Διαβάστε επίσης:

Μάρδας για ξυλοδαρμό Βαρουφάκη: «Μήπως το επεδίωκε;» – Η συγγνώμη μετά την αδιανόητη ανάρτηση

Δημοσκόπηση GPO: Χάνει 4,3% η ΝΔ – Στο 3,9% η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Το μάζεψε» ο Νίκος Ρωμανός: «Τα συλλυπητήριά μας προς τις οικογένειες των θυμάτων είναι ειλικρινή και ανυπόκριτα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:08