search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:59
MENU CLOSE

Μάρδας για ξυλοδαρμό Βαρουφάκη: «Μήπως το επεδίωκε;» – Η συγγνώμη μετά την αδιανόητη ανάρτηση

11.03.2023 17:32
mardas_varoufakis

«Η απερίσκεπτη χρήση του Διαδικτύου οδηγεί πολλές φορές σε αστοχίες για τις οποίες λίγο αργότερα μετανιώνουμε. Η συγγνώμη μου προς τον κ. Βαρουφάκη για την άτυχη ανάρτησή μου είναι αυτονόητη και ειλικρινής».

Με αυτά τα λόγια ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, ζήτησε συγγνώμη από τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 για την αδιανόητη ανάρτηση που αφορούσε στον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια.

Η ανάρτηση για την οποία ζήτησε συγγνώμη

«Φυσικά είμαστε με τον Γιάνη δίπλα του και μακριά από κάθε πράξη βίας που περιορίζει τις αυτονόητες ελευθερίες μας… Μια από τις συνιστώσες όμως της πολιτικής είναι η σύνεση με σκοπό την αποφυγή τέτοιων πράξεων και όχι την πρόκληση τους …», ανέφερε αρχικά. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

»Μήπως το επιδίωκε; Όταν είσαι πολιτικά στα κάτω σου, βρίσκεις τρόπους προβολής για να ανέβεις. Όταν ξανατρώς ξύλο σε μέρος όπου έφαγες πριν χρόνια δεν είναι τυχαίο. Ίσως το προκαλείς για ευνόητους λόγους», συνέχισε.

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 και πλέον υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Κριθαρίδης, σχολίασε το περιστατικό μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Θα είναι μετά από αυτές τις αδιανόητες αναρτήσεις υποψήφιος του @syriza_gr ο κ. Μάρδας κ. @atsipras στην Θεσσαλονίκη; Φανταζόμαστε κι ελπίζουμε πως όχι. Τον αφήνουμε όμως στην κρίση της ηγεσίας και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως και των πολιτών της Θεσσαλονίκης», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση GPO: Χάνει 4,3% η ΝΔ – Στο 3,9% η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Το μάζεψε» ο Νίκος Ρωμανός: «Τα συλλυπητήριά μας προς τις οικογένειες των θυμάτων είναι ειλικρινή και ανυπόκριτα»

Θεοδωρικάκος: «Ομάδα αναρχικών επιτέθηκε στον Βαρουφάκη όσο κι αν δεν βολεύει κάποιους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:58