search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:04
MENU CLOSE

Γιώργος Μαυρίδης για Τέμπη: «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό που ζούμε» (Video)

12.03.2023 00:15
giorgos_mavridis_new

Ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό του στο Tik Tok ο Γιώργος Μαυρίδης.

Αναφερόμενος στην πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, ο γνωστός tatoo arist εξέφρασε τη θλίψη του για τη στάση πολιτικών, δημοσιογράφων και παρουσιαστών, διερωτώμενος αν όσα ζούμε είναι αλήθεια.

@george_mavridis

Απορίες!

♬ πρωτότυπος ήχος – George Mavridis

«Βρε μάγκες επειδή πραγματικά έχει μουδιάσει το κεφάλι μου εδώ και μία εβδομάδα με όλα αυτά που γίνονται. Ακόμα δεν έχει κοπάσει αυτό το πράγμα με τις 57 ψυχές που χάσαμε εκεί στα Τέμπη. Τι ακριβώς γίνεται σ’ αυτή τη χώρα ρε μάγκες; Σας παρατηρώ όλους εδώ και 10 μέρες και δεν μιλάω.

Βλέπω να μαλώνουνε δημοσιογράφοι με δημοσιογράφους, πολιτικοί με πολιτικούς, δημοσιογράφοι με δημοσιογράφους, ποιος την έχει μεγαλύτερη; ποιος την έχει μικρότερη; ποιος έφταιγε; αν έφταιγε αυτός; αν έφταιγε ο άλλος;

Σήμερα ακούω έναν αρχιεπίσκοπο να λέει ότι είχαμε αυτούς τους νεκρούς γιατί μας τιμώρησε ο Θεός επειδή κάναμε το τριήμερο του καρναβαλιού και είναι του σατανά. Ένας άλλος πολιτικός της κυβέρνησης είπε στα αγγλικά ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης λειτουργεί κανονικά και δουλεύει», ανέφερε.

»Ρε μάγκες μήπως έχουμε πεθάνει όλοι και δεν το ξέρουμε; Μήπως είμαστε σε ένα παράλληλο σύμπαν; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια όλα αυτά, μήπως βλέπουμε όνειρο; Δεν μπορεί να είναι πραγματικότητα αυτά που συμβαίνουν, έχω αυτή την αίσθηση. Συγχωρέστε με δεν ξέρω τι να πω αλήθεια… Ρε πάτε καλά όλοι; Τι έχει γίνει ρε μ@@@ς; Έχετε και άλλοι αυτή την αίσθηση; Πού ζούμε ρε; Νιώθω ότι θα βγω έξω θα δω ιπτάμενα αυτοκίνητα. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό που ζούμε», κατέληξε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Διαβάστε επίσης:

Αντίνοος Αλμπάνης: «Για εμένα το στοίχημα ήταν να μην κουβαλήσω μια ακόμα ματαίωση μετά από ένα χωρισμό» (Video)

Βασίλης Μπισμπίκης: «Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια» – Η απάντηση για το περιβόητο ζεϊμπέκικο

Κρατερός Κατσούλης: «Θα παραμείνω θυμωμένος – Δεν δεχόμαστε πια αυτή τη χυδαιότητα!» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:59