search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:42
MENU CLOSE

Καιρός: Ποδαρικό με βοριάδες 8 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας κάνει η νέα εβδομάδα

12.03.2023 16:28
anemoi-kairos-new

Ποδαρικό με ενισχυμένους βοριάδες, εντάσεως έως 8 μποφόρ, και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κάνει o καιρός την εβδομάδα που έρχεται.

Στην Αττική αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές από το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι ενισχυμένοι άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ. Επικίνδυνα μποφόρ προβλέπονται και για Κυκλάδες και Κρήτη. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί αποτυπώνεται η εκτιμώμενη πτώση των μεγίστων θερμοκρασιών τη Δευτέρα 13/03 συγκριτικά με τις μέγιστες τιμές της Κυριακής 12/03.

Παράλληλα, ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι θα επικρατήσουν στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, με τις εντάσεις τους να φτάνουν τα 7-8 μποφόρ στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Τοπικές βροχές μικρής διάρκειας θα σημειωθούν στη Ν-ΝΑ νησιωτική χώρα και κυρίως στην Κρήτη. Οι βοριάδες στα ανατολικά και τα νότια θα φθάσουν τα 8 και ίσως στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

Την Τρίτη (14/3), δεν προβλέπονται βροχές, οι βόρειοι άνεμοι θα εξασθενήσουν σημαντικά και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Διαβάστε επίσης:

«Καμπανάκι» Κούγια για Τέμπη: «Θα παραγραφούν τα αδικήματα, αν δεν γίνει γρήγορη ανάκριση» (Video)

«Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» – Μαζικό και δυναμικό το συλλαλητήριο για τα Τέμπη

Μυτιλήνη: Πέθανε στα 93 της η τελευταία από τις τρεις «γιαγιάδες της Συκαμνιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:40