search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:38
MENU CLOSE

The Voice: Η μεγάλη νικήτρια του τελικού και οι ερμηνείες των φιναλίστ (Video)

12.03.2023 09:17
The-Voice-1

Ο μεγάλος τελικός του «The Voice» διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου με την Φαίη Σκορδά να κάνει γνωστό το όνομα του νικητή.

Οι 7 διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες της Έλενας Παπαρίζου, του Σάκη Ρουβά, του Πάνου Μουζουράκη και του του Κωνσταντίνου Αργυρού, ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν για να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη.

Ο τελικός διεξήχθη σε τρεις φάσεις. Στη δεύτερη φάση, θα συνέχισαν μόνο τέσσερις διαγωνιζόμενοι. Την πρόκριση πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Στην τελική ευθεία λοιπόν βρέθηκαν η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Έτσι αποκλείστηκε και ο Σάκης Ρουβάς από τον τελικό.

Δείτε τις εμφανίσεις των δύο φιναλίστ οι οποίες αποδείχτηκαν καθοριστικές για την απόφαση του κοινού σε ό,τι αφορά εκείνη που θα έπαιρνε τη μεγάλη νίκη.

Η Μαρία Σακελλάρη τραγούδησε το «I’ d rather go blind».

Η Dodona ερμήνευσε «I put a spell on you».

Τελικά η μεγάλη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού αναδείχθηκε η Μαρία Σακελλάρη.

Διαβάστε επίσης:

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής (Video)

BBC: Σάλος για την καρατόμηση του Γκάρι Λίνεκερ – Xαρακτήρισε «ναζιστική» τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης (Video)

«Η Γη της ελιάς»: Ο Μάνος παλεύει για τη ζωή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:36