search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:35
MENU CLOSE

Απάντηση Πορτοσάλτε σε Καινούργιου: Κάποιοι δεν θέλουν ή αδυνατούν να καταλάβουν – Μην παραποιούμε όσα ακούμε (Video)

14.03.2023 08:39
portosalte2new

Απάντηση στην ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου που τον «φωτογράφιζε», χωρίς όμως να αναφέρει τα όνομα της παρουσιάστριας, θέλησε να δώσει ο Άρης Πορτοσάλτε.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (13/3), η Κατερίνα Καινούργιου κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίπληξη δια τηλεφώνου από γνωστό δημοσιογράφο «που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών», για την κριτική που του ασκήθηκε μέσα από την εκπομπή της.

Έτσι σήμερα (14/3), ο Άρης Πορτοσάλτε τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «πολλή παραποίηση». «Μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε», σημείωσε.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ξεκίνησε λέγοντας πως «έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση».

«Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε», συνέχισε εξαπολύοντας νέα «καρφιά».

«Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό PISA στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω», συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε

«Είναι έτσι όμως ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν;» διερωτήθηκε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άρη Πορτοσάλτε να απαντά ότι υπάρχουν κάποιοι που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, είπε «υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό».

«Καθένας έχει την άποψή του», συνέχισε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις», ήταν το τελικό σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων την Τετάρτη 15 Μαρτίου

Κατακερματισμός τηλεθέασης το τριήμερο και έκπληξη από τον «Εκατομμυριούχο»

Τσίπρας: Συνέντευξη την Τρίτη στο Mega με Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:31