search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:43
MENU CLOSE

Πλήρης κάλυψη της κυβέρνησης στον Ντογιάκο

16.03.2023 14:10
dogiakosisidwros_new

Την πλήρη κάλυψή της παρείχε, διά στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου, η κυβέρνηση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο την παραίτηση του οποίου ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς, επικαλούμενος σύγκρουση συμφερόντων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέντευξη που έδωσε στο Mega το βράδυ της Τρίτης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε ότι «η εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη δεν μπορεί να είναι α λα καρτ. Ο κ. Τσίπρας, ούτε στη συνέντευξή του ξέφυγε από την πεπατημένη του: οι αποφάσεις και η συμπεριφορά της Δικαιοσύνης είναι από αυτόν αποδεκτή, μόνο όταν ταυτίζεται με τις επιθυμίες και τις πολιτικές του επιδιώξεις».

Προσέθεσε, δε, ότι «η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και οφείλουμε όλοι να την εμπιστευόμαστε, να περιφρουρούμε τη λειτουργία της, να την τιμούμε. Για το συγκεκριμένο ζήτήμα που τέθηκε (σ.σ. την τραγωδία των Τεμπών), η όλη διαδικασία έχει ανατεθεί σε εφέτες ανακριτές και είναι αυτονόητο ότι δεν θα παραμείνει η οποιαδήποτε σκιά. Όλοι μας εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη και όλοι μας απαιτούμε από τη Δικαιοσύνη να προχωρήσει σε βάθος, γρήγορα και αποκαλυπτικά την έρευνά της για όλες πτυχές της υπόθεσης αυτής».

Διαβάστε επίσης:

Κλέων Γρηγοριάδης: Τροχαίο ατύχημα είχε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 – Έπεσε με τη μοτοσικλέτα του

Νέα Δημοκρατία: Το «άγνωστο» της υποψηφιότητας Καραμανλή – Ιστορικά στελέχη πιέζουν Μητσοτάκη

Η κοινή εμφάνιση Κούλογλου – Κύρτσου και οι… συζητήσεις για την Ευρωβουλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24