search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:44
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Το «άγνωστο» της υποψηφιότητας Καραμανλή – Ιστορικά στελέχη πιέζουν Μητσοτάκη 

15.03.2023 04:45
karamanlis-tempi-1-new

Το εάν θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής ή όχι στις επόμενες εκλογές παραμένει ακόμα άγνωστο. 

Το τοπίο στην Νέα Δημοκρατία δεν έχει ξεκαθαρίσει, ενώ η πρώτη εικόνα μπορεί να σχηματιστεί στην Επιτροπή Θεσμών τη Δευτέρα όπου και αναμένεται ο κ. Καραμανλής να εμφανιστεί πρώτη φορά μετά το δυστύχημα των Τεμπών. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις πολιτικές οικογένειες της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως εκεί υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Πληροφορίες του topontiki.gr θέλουν τον πατέρα του πρώην Υπουργού Μεταφορών, Αχιλλέα Καραμανλή να πιέζει μέσω τρίτων τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να είναι εκ νέου υποψήφιος ο γιος του. Όπως υπογραμμίζουν καλά ενημερωμένες πηγές ο Αχιλλέας Καραμανλής πίεσε και τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να βγάλει την διαρροή κατά του Θεόδωρου Ρουσόπουλου (ο βουλευτής είχε πει πως στη θέση του δε θα ήταν εκ νέου υποψήφιος για να διευκολύνει την παράταξη). 

Ανάμεσα στους υποστηρικτές του Κώστα Αχ. Καραμανλή είναι και ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης. Ο κ. Μολυβιάτης μέσω συνεργατών του διεμήνυσε σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη πως δεν γίνεται να μην είναι εκ νέου υποψήφιος ο πρώην Υπουργός Μεταφορών. Φέρεται να υποστηρίζει ότι το γεγονός ότι ανέβαλε την πολιτική ευθύνη τον τιμά.

Υ.Γ: Καθόλου απαρατήρητες δεν πέρασαν και οι αιχμές του Γιάννη Οικονόμου προς τον Κώστα Καραμανλή χθες, ενώ πληροφορίες θέλουν το Μέγαρο Μαξίμου να υπέδειξε στον πρώην Υπουργό τη συμμετοχή του στην επιτροπή της Βουλής τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: «Δημιουργική ασάφεια» της κυβέρνησης σχετικά με την υποψηφιότητα Καραμανλή

Τσαπανίδου: «Τέσσερα χρόνια τώρα ο Μητσοτάκης μοιράζει ευθύνες σε όλους και δεν αναλαμβάνει καμία» (video)

Κατρούγκαλος για Τέμπη: Να έρθει στη Βουλή και ο Χατζηδάκης – Δεν θα ανεχθούμε προσπάθεια συγκάλυψης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:41