search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:49
MENU CLOSE

Εκλογές: Η κυβέρνηση ψάχνει τα νέα της αφηγήματα – «Χτύπημα στο βαθύ κράτος» 

14.03.2023 06:30
mitsotakis_ypourgiko_0903_1200-700_new

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γνωρίζει πολύ καλά πως έχει χάσει όλα τα προηγούμενα αφηγήματα για τις εκλογές αναζητούνται νέα πολιτικά διλήμματα. 

Ο Πρωθυπουργός δειλά – δειλά θα εμφανίσει το σχέδιο του, στο οποίο όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το topontiki.gr θα αφορά την «σύγκρουση με το βαθύ κράτος». Η τραγωδία στα Τέμπη αλλάζει όλους τους πολιτικούς σχεδιασμούς. 

«Θα είμαι πρώτος στη μάχη για να ξεριζωθεί από τη χώρα κάθε «νησίδα» του παλιού αναχρονιστικού κράτους», ήταν το σημερινό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Αυτό που θέλουν από το Μέγαρο Μαξίμου – όπως λένε συνεργάτες του Πρωθυπουργού – είναι να δείξουν ότι η κυβέρνηση στις 70 μέρες που απομένουν περίπου μέχρι τις κάλπες είναι αποφασισμένη να  έρθει σε ρήξη. 

Το ερώτημα είναι αν στην κυβέρνηση το έχουν σκεφτεί καλά αφού ο «εκσυγχρονισμός» και η «σύγκρουση» με το κράτος δεν είναι καινούργιο «σύνθημα» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο αρχηγός της ΝΔ από τη μέρα της ανάληψης της εξουσίας μέχρι και σήμερα δεν χάνει ευκαιρία να αναφερθεί σε αυτές τις αλλαγές. Ψηφιοποίηση κράτους κτλ.

Διαβάστε επίσης:

Το «πολιτικό καφενείο» του ΠΑΣΟΚ

Γκάρι Λίνεκερ: Παρομοίασε την Αγγλία με τη Γερμανία του 1930

Η μακρά διαδρομή του Ευάγγελου Αντώναρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:46