search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29
MENU CLOSE

Νέα Φιλαδέλφεια: Έστειλαν φάκελο με σφαίρα στο σπίτι διευθύντριας δημόσιας υπηρεσίας

18.03.2023 15:01
astynomia876- new

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, εξαιτίας φακέλου που φέρεται να περιείχε σφαίρα με παραλήπτρια στέλεχος δημόσιας επιχείρησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 60χρονη βρήκε τον φάκελο στο γραμματοκιβώτιο της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας όταν επέστρεψε στο σπίτι της.

Φερόμενος ως αποστολέας εμφανίζεται ο «Σόλωνας Αγαπητός», με ταχυδρομική διεύθυνση στην περιοχή του Ιλίου, ενώ με κεφαλαία μαύρα γράμματα αναγράφονται τα στοιχεία της.

Μόλις, η γυναίκα άνοιξε τον φάκελο διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε ένας άλλος μικρότερος φάκελος που περιείχε ένα φυσίγγιο των 45 χιλιοστών.

Η 60χρονη, η οποία εργάζεται ως διευθύντρια υπηρεσίας της Δημόσιας Επιχείρησης Εμπορίας Αερίου, ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. που μετέβη στο σπίτι της.

Οι ύποπτοι φάκελοι και το φυσίγγιο κατασχέθηκαν και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης:

Νέος σεισμός τώρα στην Εύβοια

Λέκκας για «Ναυάγιο» Ζακύνθου: Κατολισθήσεις ακόμη και με σεισμό 3,5 Ρίχτερ – Στο «μικροσκόπιο» Μύρτος και Πόρτο Κατσίκι

«Μαρία Τσάλλα»: «Δεν μπορώ να θυμηθώ την περίπτωση», λέει ο δικηγόρος που βοήθησε την κατάσκοπο να γραφτεί στο δημοτολόγιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29