Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σεισμός έντασης 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα σήμερα στην περιοχή της Αμφιλοχίας.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Αθήνας, ο σεισμός στην Αμφιλοχία είχε βάθος 17,8 χιλιόμετρα.
Ακολούθησαν δεκάδες μετασεισμοί με δύο από αυτούς να είναι 3,2 και 3,3 Ρίχτερ.
Ο σεισμός έγινε αισθητός και σε άλλες περιοχές, όπως επισήμανε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης. «Λαμβάνοντας υπ’ όψη και το σεισμικό ιστορικό της συγκεκριμένης περιοχής η πιθανότητα να είναι προσεισμική δράση είναι μικρή αλλά για να σιγουρευτούμε 100% πρέπει να δούμε την εξέλιξη του φαινομένου τα επόμενα 24ωρα» έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κάλεσε επίσης τους κατοίκους να «ακολουθούν ευλαβικά τα γνωστά μέτρα σεισμικής προφύλαξης».
Διαβάστε επίσης
«Καλάθι του Πάσχα»: Αύριο οι επίσημες ανακοινώσεις – Τι θα περιλαμβάνει
Επανακυκλοφορούν από αύριο τρένα και προαστιακός – Τι μέτρα θα ισχύουν
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.