search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:54
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικές εικόνες από το ΙΧ του άνδρα που επιχείρησε να αυτοκτονήσει με τα παιδιά του – Πώς σώθηκαν (Video/Photos)

21.03.2023 08:20
thessaloniki_apostratos_new

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το τόπο όπου ο 62χρονος απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας κλείστηκε με τα παιδιά του μέσα στο αυτοκίνητο και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ανοίγοντας φιάλες υγραερίου.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Λαγκαδά έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν τα δύο παιδάκια, αλλά και τον πατέρα τους σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το Mega, χώρισε λίγους μήνες αφ’ ότου ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους, ηλικίας περίπου 2,5 ετών. Οι συγγενείς της 47χρονης μητέρας ισχυρίζονται ότι εκείνος ήταν βίαιος και αυτή ήταν η αιτία του διαζυγίου τους.

Τα παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, που είχαν εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα υγραερίου μεταφέρθηκαν στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται, χωρίς η ζωή τους να διατρέχει κίνδυνο.

Δυσφορία αισθάνθηκε και ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στη διάσωση, και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο πατέρας των διδύμων, που λίγο έλειψε να τα σκοτώσει, παραμένει φρουρούμενος, με δύσπνοια, στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Ήμασταν τυχεροί που ένα περιπολικό ήταν κοντά»

«Ήμασταν τυχεροί που ένα περιπολικό ήταν κοντά. Παγώσαμε όταν η πρώτη διαβίβαση του περιπολικού ήταν ότι δεν μπορούν να σπάσουν το τζάμι. Ο πατέρας έπαιρνε τα ανήλικα παιδιά μία φορά την εβδομάδα, την Κυριακή», δήλωσε στο Mega ο Χρήστος Συμεωνίδης, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

«Όταν πήγε η μητέρα να παραλάβει τα παιδιά ήρθε αντιμέτωπη με το συμβάν και άμεσα επικοινώνησε με την Αστυνομία», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

«Καλάθι του Πάσχα»: Αύριο οι επίσημες ανακοινώσεις – Τι θα περιλαμβάνει

Επανακυκλοφορούν από αύριο τρένα και προαστιακός – Τι μέτρα θα ισχύουν

Τέμπη: Ο πίνακας τοπικής τηλεδιοίκησης λειτουργούσε τη νύχτα του δυστυχήματος, υποστηρίζει στέλεχος του ΟΣΕ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:53