search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:07
MENU CLOSE

Τέμπη: Ήταν «μυστική» η συνάντηση του Ντογιάκου με τον εισαγγελέα Λάρισας;

22.03.2023 20:30
ntogiakos543- new

Αίσθηση προκάλεσε η πληροφορία για τη συνάντηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας που εποπτεύει τις έρευνες για τα Τέμπη Σταμάτη Δασκαλόπουλου με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών ο προϊστάμενος του εισαγγελικού γραφείου της Λάρισας μετέβη την Τρίτη στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με την συνάντηση να κρατιέται «μυστική».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας, η συνάντηση έγινε αντιληπτή από τους δημοσιογράφους, ωστόσο δεν θεωρήθηκε άξια λόγου.

Το ερώτημα είναι ποιος ήταν ο λόγος που η συνάντηση έγινε εν κρυπτώ και τι ήταν εκείνο που ανάγκασε τον Σταμάτη Δασκαλόπουλο να επικοινωνήσει δια ζώσης και όχι εγγράφως ή τηλεφωνικώς με τον Ισίδωρο Ντογιάκο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «μια εξήγηση για την αποσιωπημένη αυτή συνάντηση ίσως είναι το να μη δοθεί τροφή για σχόλια λόγω της παλιάς σχέσης των δύο εισαγγελέων. Όλοι θα θυμούνται ακόμα την υπόθεση με τα στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια και ειδικότερα τις αναφορές του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη τόσο για τον κ. Δασκαλόπουλο όσο και για τον κ. Ντογιάκο. Για μεθοδεύσεις και κατασκευασμένα αδικήματα έκανε τότε λόγο ο Β. Μαρινάκης λέγοντας ότι ο κ. Δασκαλόπουλος «πάντα ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και υπάκουε τυφλά στις εντολές του Ισ. Ντογιάκου ο οποίος εκτελούσε συμβόλαιο σε βάρος μου» (ΒΗΜΑ 6/9/2016). Παράλληλα, τότε ο εκδότης και συνεργάτης του εφοπλιστή Γιάννης Κουρτάκης έκανε σφοδρές επιθέσεις στον «ψηλό παναθηναϊκάκια» δηλαδή στον σημερινό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου».

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν απουσίαζαν ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό – Θα έχουμε συνέντευξη και με τον Τσίπρα

Νέα Δημοκρατία: Στο κάδρο και ο… Πιερρακάκης όχι μόνο ο Δένδιας – «Δημοφιλείς υπουργοί κρύβονται»

ΠΑΣΟΚ: Τι ισχύει για την υποψηφιότητα Κοντονή στις εκλογές – Συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01