search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:38
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Τι ισχύει για την υποψηφιότητα Κοντονή στις εκλογές – Συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη

22.03.2023 06:00
kontonis-new-012
© Eurokinissi

Κοντά στην επιστροφή του στην πολιτική και την «μεταγραφή» του στο ΠΑΣΟΚ, είναι ο πρώην Υπουργός επί κυβερνήσεων Αλέξη Τσίπρα Σταύρος Κοντονής.

Μάλιστα, οι επαφές είναι τόσο στενές που οι επίσημες ανακοινώσεις δεν αργούν. Όπως είναι σε θέση το topontiki.gr να γνωρίζει ο Σταύρος Κοντονής είχε πρόσφατα συνάντηση και με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Πρόσωπα από το περιβάλλον του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ θεωρούν βέβαιη την υποψηφιότητά του.

Στο ερώτημα «που θα είναι υποψήφιος ο Σταύρος Κοντονής», η απάντηση δεν είναι άλλη πέραν της Ζακύνθου. Εκεί όπου εξελέγη βουλευτής, εκεί θα δώσει και τη μάχη. Αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης σε συνομιλητές του.

Όσον αφορά τις διεργασίες στο τοπικό ΠΑΣΟΚ ήταν έντονες, ωστόσο φαίνεται πως η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Νίκο Ανδρουλάκη ήταν καθοριστική. Στο παρελθόν και μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Κοντονής έχει μιλήσει με θερμά λόγια για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.  

Διαβάστε επίσης:

Γεραπετρίτης: Δεν απάντησε σε ερώτηση στη Βουλή για τα Τέμπη γιατί ήθελε να… φύγει (Video)

Νέα Δημοκρατία: Κινητοποίησαν όλο τον μηχανισμό για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μαρούσι – Χιλιάδες email 

ΠΑΣΟΚ: Οι συζητήσεις για «Αλιβιζάτο Πρωθυπουργό» – Τι απαντούν στα δημοσιεύματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07