search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:55
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Κινητοποίησαν όλο τον μηχανισμό για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μαρούσι – Χιλιάδες email 

20.03.2023 06:30
mitsotakis_marousi_new

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαρούσι – η πρώτη του ανοιχτή σε κόσμο – μετά το δυστύχημα στα Τέμπη κυριάρχησε το Σαββατοκύριακο. 

Η περιοδεία είχε πολύ κόσμο, ενώ στα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυριάρχησε η λανθασμένη του δήλωση περί «θυσίας των νέων» (η δήλωση αυτή στηλιτεύτηκε από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης). Δήλωση την οποία προσπάθησε να διορθώσει με την χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook. 

Στο Μαρούσι η αλήθεια είναι πως είχε πολύ κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr για την παρουσία του Μητσοτάκη στην πόλη που φιλοξενεί, εκτός των άλλων, τα γραφεία ελληνικών επιχειρήσεων που αντιπροσωπεύουν περίπου το 25% του ελληνικού ΑΕΠ κινητοποιήθηκε ολόκληρος ο «γαλάζιος» μηχανισμός. 

Στάλθηκαν χιλιάδες email σε στελέχη και ψηφοφόρους να πάνε στην πλατεία Κασταλίας. Σε αυτήν την κατεύθυνση δούλεψαν και οι βουλευτές του Βορείου Τομέα. Ήταν όλοι τους εκεί. Στην πλατεία είναι και τα γραφεία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση, ο οποίος θα δώσει για πρώτη φορά τη μάχη του σταυρού.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Έντονος προβληματισμός των υποψηφίων για τις δημοσκοπήσεις

Πλήρης κάλυψη της κυβέρνησης στον Ντογιάκο

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Μετά τη Λατινοπούλου έδιωξε και τη Μαρία Τζάνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:54