search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:12
MENU CLOSE

Ξάνθη: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης – Πώς έγινε η εν ψυχρώ δολοφονία του 46χρονου

22.03.2023 09:06
xanthi new

Ένταση επικρατεί στον οικισμό του Δροσερού στην Ξάνθη, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 46χρονου άντρα από έναν 37χρονο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι Αρχές βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή καθώς οι φόβοι για βεντέτα μεταξύ των δύο εμπλεκόμενων οικογενειών επιβεβαιώνονται, μετά και τη φωτιά σε σπίτι που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.  

Βίντεο-ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον δράστη του φονικού, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο 37χρονος άρπαξε την 15χρονη εγγονή του 46χρονου θύματος ώστε να την παντρέψει με τον 17χρονο γιο του. 

Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 37χρονος με άλλους τρεις άντρες, αφού έψαξαν για χρήματα, δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον 46χρονο μέσα στο σπίτι που έμενε σε καταυλισμό Ρομά μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του.

Το θύμα μετά τους 5 πυροβολισμούς εξ επαφής στο κεφάλι, μεταφέρθηκε από τους συγγενείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο κατέληξε.

Αυτό που σοκάρει είναι το γεγονός ότι λίγο πριν παραδοθεί ο δράστης, ανήρτησε βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα, αποκαλώντας μάλιστα το θύμα του «ρουφιάνο».

Ο  δράστης και άλλοι τρεις συλληφθέντες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης μέχρι την απολογία τους την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Μαρτίου.

Οι συγγενείς του θύματος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία του αγαπημένου τους ανθρώπου.

Ο λόγος της δολοφονίας

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, η δολοφονία του 46χρονου άντρα σχετίζεται με ένα κοινωνικό ζήτημα που χρόνια τώρα υπάρχει στον οικισμό του Δροσερού, με τις οικονομικές συναλλαγές πίσω από τους αρραβώνες μεταξύ ανηλίκων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της εγγονής του ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 37χρονου δράστη. Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιο του, μετά και από σχετικό «παζάρι» για την τιμή.

Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δύο ανηλίκων, ο 46χρονος άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ. Ο 37χρονος δράστης, φέρεται ότι διεκδικούσε το τελευταίο διάστημα το ποσό που είχε δώσει και συνοδεία των γιων και του γαμπρού του, εισέβαλε στο σπίτι του θύματος και τον σκότωσε πυροβολώντας τον σχεδόν εξ επαφής.

Διαβάστε επίσης

Λειψοί: Γερμανικά ΜΜΕ «αποθεώνουν» το νησί – «Μια τέλεια, βιώσιμη εμπειρία διακοπών»

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Πέφτει η θερμοκρασία (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:08