search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:22
MENU CLOSE

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Επιστρέφει στους κινηματογράφους με ντοκιμαντέρ για τη ζωή του (Video)

23.03.2023 20:15
zlatan_new

Το «I Am Zlatan» είναι βιογραφική ταινία για την εκπληκτική ραγδαία άνοδο του θρύλου του ποδοσφαίρου, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Η ταινία προσφέρει μια συγκινητική, λεπτομερή ματιά στο σπίτι και την οικογενειακή του ζωή και τη σχέση του με το Ρόσενγκαρντ, τη συνοικία του Μάλμε, την οποία πάντα θα αποκαλεί σπίτι του.

Δείχνει το πρώτο του μεγάλο ταξίδι, από το προάστιο στο κέντρο του Μάλμε με ποδήλατο, και αργότερα, στον υπόλοιπο κόσμο. Ταυτίζεται με το περιβάλλον του με το σλόγκαν «Άκου, αλλά μην ακούς»: Να δέχεσαι μια καλή συμβουλή, αλλά να μην αλλάξεις ποτέ το ποιος είσαι.

Ο Γκράνιτ Ρουσίτι εμφανίζεται ως Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Ντομινίκ Άντερσον Μπαϊρακτάτι είναι επίσης στο καστ. Σύμφωνα με τα δελτία τύπου, στη Σουηδία, η ταινία έχει ήδη ξεπεράσει blockbusters όπως το Batman και το Uncharted και έχει γίνει η νούμερο ένα ταινία στους κινηματογράφους και το μεγαλύτερο άνοιγμα σουηδικής ταινίας από τα Χριστούγεννα του 2019.

Το «I Am Zlatan» θα προβληθεί και στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 30 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης:

Μπλεξίματα για τη Μπαρτσελόνα: Η UEFA άνοιξε φάκελο έρευνας για την υπόθεση Νεγκρέιρα

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν εμβολιάστηκα»

NBA: Σε συζητήσεις ο Μάικλ Τζόρνταν με Έλληνα δισεκατομμυριούχο για την εξαγορά των Χόρνετς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:21